Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Nieuw-Amsterdam

Online boodschappen bestellen bij Lidl Nieuw-Amsterdam

Handig! Alle informatie over de Lidl in Nieuw-Amsterdam! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, acties/aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Het kan allemaal! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de filialen van Lidl in Nieuw-Amsterdam. Hier lees je onder meer over actuele aanbiedingen, info over koopzondagen/openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Lidl filialen in Nieuw-Amsterdam. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Je hoort het goed: niet langer tillen met zware kratten en tassen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Aan de linkerkant bekijk je de Lidl vestigingen in Nieuw-Amsterdam op een overzichtelijke manier. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de supers. Zo heb jij altijd de juiste adressen online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Nieuw-Amsterdam

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Nieuw-Amsterdam

Is jouw favoriete Lidl Nieuw-Amsterdam niet open? Of maar weinig zin in een massale supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat alles (als het mogelijk is) bezorgen door de koerier van Lidl. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de “normale” supermarkten. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Nieuw-Amsterdam hebben al een eigen bezorgservice. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Nieuw-Amsterdam aanbiedingen

De super van Lidl in Nieuw-Amsterdam heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of natuurlijk in de traditionele folder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Folder niet ontvangen? Of check je de Lidl aanbiedingen graag op internet? Op de welbekende website van Lidl bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Artikelen zoals afs, frolic en Peren zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Nieuw-Amsterdam. Klik hieronder voor de meest recente aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Nieuw-Amsterdam

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Nieuw-Amsterdam? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Nieuw-Amsterdam. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder perongeluk wordt weggegooid. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Lidl ook via internet bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Lidl, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Chocolade en Snoep van huismerken en a-merken als Weight Watchers of Needlers. Klik direct op de onderstaande button om de welbekende folder van Lidl Nieuw-Amsterdam direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Nieuw-Amsterdam

Check hier de actuele openingstijden van Lidl. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het grootste deel van de Lidl filialen in Nieuw-Amsterdam opent de deuren rond 8 uur. De sluitingstijden wisselen nogal. De “kleine” supers van Lidl sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Lidl Nieuw-Amsterdam. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Klik op de knop hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Zijtak WZ 1, 7833BA te Nieuw-Amsterdam.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Lidl Nieuw-Amsterdam

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. Boodschappen doen in de supermarkt duurt minimaal al gauw 26 minuten. 51% van de consumenten in Nieuw-Amsterdam vindt boodschappen doen (te) lang duren. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,2 maal op weekbasis. Online boodschappen kopen kun je al doen in 19 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijv. de metro naar de supermarkt te gaan.

Een grote meerwaarde van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is dat je niet meer hoef te sjouwen en slepen met tassen. De winkelwagen vol met items zoals vruchten, zuurkool en ook producten uit de categorie Frikadel wegen bij elkaar al snel 14 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 398 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3 miljard euro. Een mooi kenmerk van via internet boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Nieuw-Amsterdam. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als PLUS en tevens de Vomar bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Lakerol of Johma. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 28 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Probeer dan een andere online supermarkt.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Lidl Nieuw-Amsterdam. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 40% korting op een product. De supermarkt Lidl in Nieuw-Amsterdam wisselt veelvuldig van actie’s. De folders van Lidl Nieuw-Amsterdam staan boordevol kortingpakkers.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Lidl aan de Zijtak WZ 1 straat (7833BA) in Nieuw-Amsterdam. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Beoordeel Lidl Nieuw-Amsterdam

De Lidl in Nieuw-Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 173 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Lidl Nieuw-Amsterdam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!