Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Lidl Veendam

Online boodschappen doen bij Lidl Veendam

Vind hier alle info over de Lidl in Veendam! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Laat nu je boodschappen bezorgen door Lidl. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de winkels van Lidl in Veendam. Je leest hier bijvoorbeeld over actuele aanbiedingen, de wisselende openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Lidl filialen in Veendam. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Niet langer slepen met bomvolle boodschappentassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Aan de linkerkant bekijk je de Lidl vestigingen in Veendam op een kaart weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de relevante supers in deze plaats. Zo heb jij altijd de juiste adressen bij de hand.

BezorgkostenBeoordelingBestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Veendam

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Veendam

Is de winkel Lidl Veendam niet meer geopend? Of even geen tijd over voor een drukke, soms overvolle supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de boodschappen (als het kan) bezorgen tot in de keuken Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de “ouderwetse” supermarkten. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Relatief veel van de supermarkten in Veendam doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Lidl Veendam aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Veendam biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website en ook in de folder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Geen folder gezien? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen het liefst digitaal? Binnen de website van Lidl kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Boodschappen zoals Kabeljauw, roos en hardy zijn relatief vaak in de aanbieding bij Lidl Veendam. Klik nu op de onderstaande button voor de wekelijske aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Veendam

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Lidl Veendam? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Veendam. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder perongeluk wordt weggegooid. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Lidl op je gemak via internet bekijken.

Hiervoor open je de website van Lidl, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Vruchtensappen of Spons van grote merken als Sanday’s of Yogho! Yogho!. Klik direct op de onderstaande button om de folder van deze week van Lidl Veendam meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Veendam

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Lidl. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. De meerderheid van de Lidl filialen in Veendam is open vanaf plusminus 8 uur. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De betrekkelijk kleine supermarkten van Lidl gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Veendam. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Klik op de link onder de openingstijden en controleer de huidige openingstijden van Lidl. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de J.G. Pinksterstraat 12, 9641AX in Veendam.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Lidl Veendam

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Lidl? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Allereerst is het tijdbesparend! Boodschappen doen in de supermarkt kost al gauw 23 minuten. 66% van inwoners in en nabij Veendam zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken de winkel ongeveer 2,3 maal op weekbasis. Online boodschappen doen kun je al doen in 16 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de metro naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen aan huis geleverd door Lidl is dat je niet meer hoef te sjorren en ploeteren met zware tassen. Tassen en kratten bomvol boodschappen zoals Duyvis, garnalen maar ook gouda hebben al gauw een gewicht van 19 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 395 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,8 miljard euro. Een fraaie eigenschap van via internet boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Lidl Veendam. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Dirk en/of Albert Heijn laten je ook online bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als M Double You en Vegter. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 13 euro op de wekelijkse boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Lidl. Is het onverhoopt niet mogelijk? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Lidl Veendam. In deze flyers vind je actuele kortingen. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 45% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Veendam krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Lidl Veendam zijn interessant om te bekijken.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl aan de J.G. Pinksterstraat 12 weg (9641AX) in Veendam. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Ervaringen met Lidl Veendam

De Lidl in Veendam wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 209 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Lidl Veendam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!