Jumbo Vlijmen | Boodschappen bestellen en bezorgen

Jumbo Vlijmen

Jumbo Vlijmen

Online bestellen bij Jumbo Vlijmen

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Jumbo in Vlijmen! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo. Op deze pagina doe je meer kennis op van de vestigingen van Jumbo in Vlijmen. Je bekijkt hier onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, info over openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Jumbo filialen in Vlijmen. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Dus zeg maar dag tegen zeulen met tassen bomvol boodschappen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Hiernaast zie je de Jumbo winkels in Vlijmen weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de supermarkt(en) in deze plaats. Op deze manier heb je altijd het juiste adres tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Jumbo supermarkten in Vlijmen

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Jumbo Vlijmen

Is de Jumbo Vlijmen al gesloten? Of gewoon geen trek in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat de boodschappen (waar mogelijk) bezorgen door de koerier van Jumbo. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “offline” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Relatief veel van de supermarkten in Vlijmen hebben een eigen bezorgdienst. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Jumbo Vlijmen aanbiedingen

Het filiaal van Jumbo in Vlijmen zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online maar ook in de bekende weekfolder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Deze week niets ontvangen? Of check je de Jumbo aanbiedingen het liefst digitaal? Op de webshop van Jumbo kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Boodschappen zoals Koek, muffin maar juist ook Aardappels zijn relatief vaak in de aanbieding bij Jumbo Vlijmen. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de laatste aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Vlijmen

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Jumbo Vlijmen? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Vlijmen. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder wellicht een keer niet bezorgd is. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Jumbo ook online op je gemak bekijken.

Hiervoor open je de website van Jumbo, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Koffiemelk of Leverpastei van huismerken en a-merken als Opkikker of Ariel. Klik op de onderstaande link om de juiste folder van Jumbo Vlijmen direct in te zien.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Vlijmen

Check hier de actuele openingstijden van Jumbo. Deze zijn namelijk nogal wisselend. Het gros van de Jumbo winkels in Vlijmen kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De filialen op wat minder grote locaties Jumbo sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Jumbo Vlijmen. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Jumbo. Of klik op de button hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Oliemaat 4, 5251AG te Vlijmen.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Jumbo Vlijmen

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Jumbo? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Een bezoekje aan de super kost al snel 28 minuten. 55% van de bewoners van Vlijmen is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. Klanten van Jumbo bezoeken dit filiaal gemiddeld 1,6 maal op weekbasis. Online boodschappen doen kan in minder dan 13 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Bovendien hoef je niet meer met bijv. de bus naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorJumbo is dat je niet meer hoef te slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Tassen en zakken afgeladen met producten als de, Creme caramel en juist ook Rioja kunnen al gauw meer wegen dan 11 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Jumbo! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 374 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,3 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen kopen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Jumbo Vlijmen. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Pryma of Pakgro laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Bar Le Duc en Galbani. Benut deze kansen en bespaar al snel 35 euro per week op je boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Jumbo. Te duur? Of niet mogelijk? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Jumbo Vlijmen. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 2 halen 1 betalen. De supermarkt Jumbo in Vlijmen heeft vaak aantrekkelijke actie’s. Folders van Jumbo Vlijmen staan boordevol kortingpakkers.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Jumbo, gelegen aan de Oliemaat 4 straat met de postcode (5251AG) te Vlijmen. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Review van Jumbo Vlijmen

De Jumbo in Vlijmen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.2/10, gebaseerd op 143 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Jumbo Vlijmen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!