logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Jumbo Huizen

Online bestellen bij Jumbo Huizen

Handig! Alle informatie over de Jumbo in Huizen! Op zoek naar informatie over openingstijden, aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Het is allemaal mogelijk! Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Jumbo. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de supermarkten van Jumbo in Huizen. Je vindt hier onder andere aanbiedingen van de week, de uiteenlopende openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Jumbo supermarkten in Huizen. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Dat betekent: niet langer afzien met de welbekende zware tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Hiernaast zie je de Jumbo winkels in Huizen op een kaart weergegeven. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jumbo supermarkten in Huizen

Geen zin om naar de super te gaan?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Jumbo Huizen

Is jouw favoriete Jumbo Huizen niet open? Of misschien gewoon even geen trek in een massale supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Jumbo. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de fysieke winkels. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Relatief veel van de supermarkten in Huizen leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Jumbo Huizen aanbiedingen

De super van Jumbo in Huizen heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze bekijk je op de website maar ook in de bekende weekfolder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Deze week niets ontvangen? Of check jij de nieuwste Jumbo aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de veelgeprezen website van Jumbo kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Artikelen als Honig, liga maar bijvoorbeeld ook koeken zijn graag geziene aanbiedingen bij Jumbo Huizen. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen van deze week.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Huizen

Zoek jij de folder van Jumbo Huizen? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Huizen. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder van de supermarkt niet aangekomen is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Jumbo op je gemak via internet bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Jumbo, daar vind je altijd de actuele folder. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Goede voorbeelden zijn o.a. Spaghetti en/of Wc-papier van huismerken en a-merken als Yiaourti of Jagermeister. Klik direct op de onderstaande button om de gewenste folder van Jumbo Huizen direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Huizen

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Jumbo. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het meerendeel van de Jumbo winkels in Huizen is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De lokale/kleinere supers van Jumbo zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Jumbo Huizen. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Jumbo. Selecteer de button onder de tabel voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Kostmand 2, 1276CJ in Huizen.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Jumbo Huizen

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Jumbo? Het levert je veel voordelen op. Het levert je een boel tijdwinst op. Het doen van boodschappen kost al snel 32 minuten. 67% van de bevolking van Huizen zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De terugkerende klanten van Jumbo bezoeken dit filiaal gemiddeld 1,9 keer op weekbasis. Digitaal je boodschappen doen is tegenwoordig te doen in 6 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en cre‘er veel extra tijd. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de metro richting de supermarkt te gaan.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo is dat je niet langer hoeft te slepen en trekken met boodschappentassen. De winkelwagen vol met (zware) boodschappen als Ei, licht maar bijvoorbeeld ook egberts wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 26 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Jumbo! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 391 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,1 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen kopen is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Jumbo Huizen. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Coop en Deen bieden ook een speciale online webshop. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Katharos of Saint Alby. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 13 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Jumbo. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Jumbo Huizen. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 25% korting op een product. De supermarkt Jumbo in Huizen heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Jumbo Huizen staan boordevol kortingpakkers.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Jumbo, gelegen aan de Kostmand 2 weg met postcode (1276CJ) te Huizen. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Geef jouw mening over Jumbo Huizen

De Jumbo in Huizen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 76 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Jumbo Huizen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!