logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Albert Heijn Urk

Online bestellen bij Albert Heijn Urk

Lees hier alles over de Albert Heijn in Urk! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of meteen online je boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Albert Heijn. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de supermarkten van Albert Heijn in Urk. Je bekijkt hier onder andere weekaanbiedingen, info over openingstijden, en adressen van de verschillende Albert Heijn filialen in Urk. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Niet meer zeulen met onhandige en zware tassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Linksboven zie je een deel van de Albert Heijn vestigingen in Urk weergegeven in Google Maps. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Albert Heijn supermarkten in Urk

Supermarkt niet open, of weinig zin?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Albert Heijn Urk

Is de Albert Heijn Urk al gesloten? Of maar weinig zin in een supermarkt waar je veel moet wachten? Maak kennis met de online supermarkt. Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Albert Heijn. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de traditionele supermarkt. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Meer en meer supers in Urk bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Albert Heijn Urk aanbiedingen

Het filiaal van Albert Heijn in Urk biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of natuurlijk in de traditionele folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Deze week niets ontvangen? Of verken jij de laatste Albert Heijn aanbiedingen graag via internet? Op de webshop van Albert Heijn kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Artikelen zoals mineraalwater, edet en/of hardy zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Albert Heijn Urk. Klik op de knop hieronder voor alle relevante aanbiedingen.

Bekijk Albert-Heijn Aanbiedingen

Folder Albert Heijn Urk

Op zoek naar de actuele folder van Albert Heijn Urk? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Urk. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder wellicht perongeluk wordt weggegooid. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Albert Heijn tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Albert Heijn, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Denk hierbij aan producten zoals Spons en ook Spaghetti van grote merken als Arla en Jupiler. Klik op de onderstaande link om de gewenste folder van Albert Heijn Urk direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Albert-Heijn Folders

Openingstijden Albert Heijn Urk

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Albert Heijn. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. Het grootste gedeelte van de Albert Heijn supermarkten in Urk opent de deuren rond 8 uur. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Albert Heijn gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Albert Heijn Urk. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Albert Heijn. Selecteer de button onder de tabel voor handige informatie en data over openingstijden van Albert Heijn. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Nagel 42, 8321RG in Urk.

Maandag08:00 - 21:30
Dinsdag08:00 - 21:30
Woensdag08:00 - 21:30
Donderdag08:00 - 21:30
Vrijdag08:00 - 21:30
Zaterdag08:00 - 21:30
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Albert Heijn Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Albert Heijn Urk

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Albert Heijn? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. Het doen van boodschappen kost al snel 40 minuten. 52% van de bewoners van Urk vindt boodschappen doen (te) lang duren. De (terugkerende) bezoekers van Albert Heijn bezoeken deze supermarkt zo’n 2,9 maal per week. Je boodschappen online bestellen kun je al doen in 11 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de fiets naar de supermarkt af te reizen.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorgservice van Albert Heijn is: niet langer slepen en trekken met boodschappentassen. De winkelwagen vol met populaire boodschappen zoals Perfekt, Deen en vanzelfsprekend Schoonmaak kunnen al gauw meer wegen dan 14 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Albert Heijn! Meer en meer consumenten beginnen ermee. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 411 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar Û3,4 miljard euro. Een relevant voordeel van via internet boodschappen kopen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Albert Heijn Urk. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Attent en tevens de Agrimarkt laten jou ook al bestellen via een online webshop. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als LayÕs en Pasta Delizia. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 10 euro per week op je boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Albert Heijn. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Probeer dan een andere online supermarkt.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Albert Heijn Urk. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 2 halen 1 betalen. De supermarkt Albert Heijn in Urk heeft geregeld nieuwe actie’s. Folders van Albert Heijn Urk zijn ook online te raadplegen.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Albert Heijn aan de Nagel 42 straat met postcode (8321RG) in Urk. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Beoordeling van Albert Heijn Urk

De Albert Heijn in Urk wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 127 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Albert Heijn Urk.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!