Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Coop Zelhem

Online boodschappen doen bij Coop Zelhem

Bekijk hier alle informatie over de Coop in Zelhem! Benieuwd naar openingstijden, actuele aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Je vindt er hier alle informatie over. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Coop. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de supermarkten van Coop in Zelhem. Je vindt hier onder andere weekaanbiedingen, openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Coop vestigingen in Zelhem. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Het einde van afzien met tassen bomvol boodschappen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Links zie je de huidige Coop filialen in Zelhem overzichtelijk weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de filialen. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Coop supermarkten in Zelhem

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Coop Zelhem

Is jouw favoriete Coop Zelhem op dit moment gesloten? Of even geen tijd over voor een supermarkt waar je veel moet wachten? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel al je boodschappen online en laat de boodschappen (als het kan) bezorgen tot in de keuken Coop. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de stenen supermarkt. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Steeds meer supermarkten in Zelhem bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Coop Zelhem aanbiedingen

De winkel van Coop in Zelhem biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website maar ook in de bekende weekfolder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Deze week niets ontvangen? Of raadpleeg je de Coop aanbiedingen liever online? Op de webstek van Coop kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Boodschappen als cake, noot en artikelen uit de categorie libresse zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Coop Zelhem. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de laatste aanbiedingen.

Bekijk Coop Aanbiedingen

Folder Coop Zelhem

Op zoek naar de actuele folder van Coop Zelhem? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Zelhem. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder wellicht vergeten is door de postbode. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Coop eenvoudig online bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Coop, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Zakdoekjes en/of Leverpastei van grote merken als Lambertz of Marlboro. Klik direct op de onderstaande button om de laatste folder van Coop Zelhem direct in te zien.

Bekijk Coop Folders

Openingstijden Coop Zelhem

Altijd handig: De actuele openingstijden van Coop. Deze vari‘ren per filiaal. Het grootste deel van de Coop supermarkten in Zelhem kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De betrekkelijk kleine supermarkten van Coop sluiten rond een uur of 6. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Coop Zelhem. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Coop. Klik op de link onder de tabel voor meer details en informatie over de openingstijden van Coop. Je kunt denken aan de winkel aan de Halseweg 2, 7021CZ te Zelhem.

Maandag08:30 - 20:30
Dinsdag08:30 - 20:30
Woensdag08:30 - 20:30
Donderdag08:30 - 20:30
Vrijdag08:30 - 20:30
Zaterdag08:30 - 20:30
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Coop Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Coop Zelhem

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Coop? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Een tripje naar de supermarkt duurt gemiddeld 28 minuten. 76% van de consumenten woonachtig in Zelhem denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. Consumenten die regelmatig langskomen bij Coop bezoeken de super gemiddeld 2,4 keer per week. Online boodschappen kopen doe je soms in minder dan 10 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de brommer naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Coop houdt in dat je niet meer hoeft te sjouwen en slepen met tassen. Tassen en kratten bomvol boodschappen zoals Ovenschotel, glen talloch en/of mama wegen bij elkaar al snel 8 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Coop! Meer en meer consumenten beginnen ermee. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 449 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,4 miljard euro. Een mooi aspect van via internet je boodschappen bestellen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Coop Zelhem. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Hoogvliet en de Attent bieden ook een speciale online webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Neal’s Yard Wholefoods en Goody Good Stuff. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 27 euro per week bij de supermarkt. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Coop. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Coop Zelhem. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 25% korting op een product. De supermarkt Coop in Zelhem heeft altijd scherpe actie’s. Folders van Coop Zelhem staan boordevol kortingpakkers.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Coop aan de Halseweg 2 weg (7021CZ) te Zelhem. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Beoordeel Coop Zelhem

De Coop in Zelhem wordt gemiddeld beoordeeld met een 9/10, gebaseerd op 187 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Coop Zelhem.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!