logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Lidl Venlo

Online boodschappen doen bij Lidl Venlo

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Venlo! Op zoek naar specifieke openingstijden of kortingen en aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Op deze pagina doe je meer kennis op van de supermarkten van Lidl in Venlo. Je vindt hier namelijk onder andere aanbiedingen van de week, openingstijden per winkel, en de locaties van de Lidl vestigingen in Venlo. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dus zeg maar dag tegen lopen met loodzware boodschappentassen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Aan de linkerkant zie je de Lidl winkels in Venlo weergegeven in Google Maps. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supers. Zo heb jij altijd de juiste adressen tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Venlo

Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Venlo

Is jouw favoriete Lidl Venlo momenteel niet open? Of maar weinig zin in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel al je boodschappen online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de fysieke winkels. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Venlo bezorgen boodschappen aan huis. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Venlo aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Venlo heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze bekijk je op de website en ook in de folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Geen folder gezien? Of check jij de nieuwste Lidl aanbiedingen graag via internet? Op de webstek van Lidl kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Boodschappen zoals Bloemen, Mager rundergehakt en ook producten uit de categorie Gerookte zalm vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Lidl Venlo. Klik op de onderstaande button voor de wekelijske aanbiedingen en acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Venlo

Op zoek naar de laatste folder van Lidl Venlo? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Venlo. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder niet in jouw brievenbus beland is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Lidl ook via internet bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Lidl en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Cordonbleu en ook Rundersaucijs van grote merken als Bakkersland of Imperial. Klik op de knop hieronder om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Lidl Venlo online te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Venlo

Altijd handig: De actuele openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. De doorsnee Lidl vestigingen in Venlo is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De naar verhouding wat kleinere filialen van Lidl sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Venlo. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Lidl. Selecteer de button hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Nijmeegseweg 24, 5916PT te Venlo.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Lidl Venlo

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Lidl? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Allereerst is het tijdbesparend! Boodschappen doen duurt gemiddeld 21 minuten. 69% van de supermarkt-bezoekers in Venlo vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De (meer loyale) klanten van Lidl bezoeken de super gemiddeld 2,4 maal per week. Online je boodschappen bestellen kan in minder dan 5 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Verder hoef jij niet langer met bijvoorbeeld de tram naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is het einde van trekken en slepen met kratten en tassen. Plastic tassen en kratten boordevol boodschappen zoals bami, afwasmiddel en ook producten uit de categorie Schnitzels wegen gemiddeld al gauw 24 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Lidl! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 390 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,2 miljard euro. Een relevant voordeel van via internet je boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Venlo. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Nettorama of de Vomar bieden ook een speciale online webshop. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Al’fez of Westminster. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 31 euro per week bij de supermarkt. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Lidl Venlo. In deze flyers vind je actuele kortingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 50% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Venlo heeft voor jou de beste actie’s. De folders van Lidl Venlo staan boordevol kortingpakkers.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Lidl, gevestigd aan de Nijmeegseweg 24 weg (5916PT) in Venlo. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Beoordeling van Lidl Venlo

De Lidl in Venlo wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 169 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Lidl Venlo.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!