Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Lidl Wierden

Online boodschappen bestellen bij Lidl Wierden

Bekijk hier alle informatie over de Lidl in Wierden! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Hier vind je meer gegevens over de supermarkten van Lidl in Wierden. Je leest hier onder meer de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, details over openingstijden, en adressen van de verschillende Lidl winkels in Wierden. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Je hoort het goed: niet langer afzien met volgepakte tassen en kratten. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Links zie je de huidige Lidl winkels in Wierden op een kaart weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de filialen die er zijn in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data binnen bereik.

BezorgkostenBeoordelingBestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Wierden

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Wierden

Is jouw favoriete Lidl Wierden momenteel niet open? Of ben je even niet in the mood voor een drukke, soms overvolle supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel al je boodschappen online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen tot in de keuken Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de reguliere supermarkt. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Een groot aantal supermarkten in Wierden bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Wierden aanbiedingen

De super van Lidl in Wierden heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of check je de Lidl aanbiedingen graag via internet? Binnen de website van Lidl vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Artikelen als vaatwastablet, smith en uiteraard ook Kipfilet zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Wierden. Klik op de link hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Wierden

Zoek jij de folder van Lidl Wierden? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Wierden. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder van de supermarkt onbedoeld bij het afval komt. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Lidl ook via internet bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Lidl en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Stofzuigerzakken maar ook Eieren van grote merken als Rabenhorst of Taste of Nature. Klik direct op de onderstaande button om de week-folder van Lidl Wierden direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Wierden

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. De gemiddelde Lidl supermarkten in Wierden is al geopend vanaf een uur of 8. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De naar verhouding wat kleinere filialen van Lidl gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Wierden. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Lidl. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Nijverdalsestraat 56, 7642AE in Wierden.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Lidl Wierden

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Het levert je een boel tijdwinst op. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt al snel 36 minuten. 74% van de inwoners van Wierden vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De klanten die regelmatig komen bij Lidl bezoeken deze supermarkt zo’n 2,8 keer per week. Boodschappen via internet doen kan al in 8 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de auto naar de supermarkt te gaan.

Een grote meerwaarde van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Lidl is dat je niet meer hoef te trekken en slepen met kratten en tassen. Plastic tassen en kratten boordevol boodschappen zoals bijvoorbeeld rose, frankfurters en boodschappen uit de categorie santa carolina hebben zo een gewicht van ruim 21 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Lidl! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 432 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,5 miljard euro. Een fraaie eigenschap van online boodschappen kopen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Wierden. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Coop en wellicht de Attent bieden ook een speciale online webshop. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als PickWick of Oldtimers. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 38 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Lidl Wierden. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 45% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Wierden regelt voor jou unieke actie’s.Folders van Lidl Wierden kun je ophalen in de winkel. De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Lidl, gevestigd aan de Nijverdalsestraat 56 straat met postcode (7642AE) in Wierden. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Beoordeel Lidl Wierden

De Lidl in Wierden wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 157 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Lidl Wierden.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!