Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Lidl Goor

Online bestellen bij Lidl Goor

Handig! Alle informatie over de Lidl in Goor! Benieuwd naar openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Het kan allemaal! Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Hier vind je meer gegevens over de winkels van Lidl in Goor. Je leest hier bijvoorbeeld over de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, meer info over openingstijden, en adresgegevens van de Lidl vestigingen in Goor. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Niet meer afzien met onhandige en zware tassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Links zie je de verschillende Lidl filialen in Goor op een overzichtelijke manier. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de filialen. Zo heb jij altijd de juiste adressen bij de hand wanneer het nodig is.

BezorgkostenBeoordelingBestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Goor

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Goor

Is jouw favoriete Lidl Goor al gesloten? Of misschien gewoon even geen trek in een drukke, soms overvolle supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Doe al je boodschappen via internet en laat alles (als het mogelijk is) bezorgen door de koerier van Lidl. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de fysieke winkels. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Goor bezorgen boodschappen aan huis. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Lidl Goor aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Goor heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden maar ook in de bekende weekfolder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Deze week niets ontvangen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de site van Lidl kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Boodschappen zoals electronica, bacon en juist ook hertog zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Goor. Klik hieronder voor alle relevante aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Goor

Zoek jij de folder van Lidl Goor? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Goor. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de folder van de supermarkt onbedoeld bij het afval komt. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Lidl makkelijk & snel online raadplegen.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Entrecote en Haargel van grote merken als Uncle Ben’s of M&MÕs. Selecteer de onderstaande button om de welbekende folder van Lidl Goor online te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Goor

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. Het grootste gedeelte van de Lidl filialen in Goor is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De naar verhouding wat kleinere filialen van Lidl sluiten de deuren vaak al rond 6. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Lidl Goor. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Lidl. Of klik op de button hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Lidl. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Het Jannink 123, 7471VE in Goor.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Lidl Goor

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Het doen van boodschappen duurt vaak minimaal wel 23 minuten. 74% van de consumenten woonachtig in Goor vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De vaste klanten van Lidl bezoeken de winkel gemiddeld gezien 1,7 keer per week. Via internet je boodschappen doen kan in minder dan 11 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Verder hoef jij niet langer met bijvoorbeeld de bus naar de super te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Lidl is dat je je niet meer druk hoeft te maken over slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Tassen en kratten bomvol (zware) boodschappen als gijs, roomboter maar bijvoorbeeld ook Honden hebben zo een gewicht van ruim 27 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Meer en meer consumenten beginnen ermee. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 407 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 2,5 miljard euro. Een relevant voordeel van online boodschappen bestellen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Lidl Goor. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Aldi en zelfs de PLUS laten je ook online bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Inkospor of Dr. Oetker. Door slim te kopen bespaar je al gauw 30 euro per week op je boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Lidl Goor. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 25% korting op een product. De supermarkt Lidl in Goor heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Lidl Goor zijn via internet te bekijken.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl, gevestigd aan de Het Jannink 123 weg (7471VE) in Goor. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Schrijf een review over Lidl Goor

De Lidl in Goor wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 130 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Goor.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!