Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Lidl Harlingen

Online bestellen bij Lidl Harlingen

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Harlingen! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de winkels van Lidl in Harlingen. Hier lees je onder meer over weekaanbiedingen, info over openingstijden, en details over de locatie van de Lidl supermarkten in Harlingen. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Niet meer sjorren met tassen bomvol boodschappen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Hiernaast zie je de Lidl filialen in Harlingen op een kaart weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de supermarkten. Zo heb jij altijd de juiste adressen tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Harlingen

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Laat je boodschappen bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Harlingen

Is de Lidl Harlingen niet meer geopend? Of even geen tijd over voor een supermarkt waar je veel moet wachten? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen tot in de keuken Lidl. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de supermarkten. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Harlingen bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Harlingen aanbiedingen

De winkel van Lidl in Harlingen heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Geen folder gezien? Of check je de Lidl aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de webstek van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen zoals Toiletpapier, west en vanzelfsprekend Witte chocolade vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Lidl Harlingen. Klik op de link hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Harlingen

Zoek jij de folder van Lidl Harlingen? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Harlingen. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder niet in jouw brievenbus beland is. Gelukkig kun je de folder van Lidl makkelijk & snel online raadplegen.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl en selecteer hier het item “folder”. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Welbekende voorbeelden van producten zijn Producten voor huisdieren maar ook Schoenpoets van bekende merken als Zero Noodles of Amaizin. Selecteer de button hieronder om de welbekende folder van Lidl Harlingen direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Harlingen

Altijd handig: De actuele openingstijden van Lidl. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het grootste deel van de Lidl supermarkten in Harlingen gaat open om 8 uur ‘s morgens. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De wat kleinere supermarkten van Lidl zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Lidl Harlingen. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Lidl. Selecteer de button onder de tabel voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Kimswerderweg 52, 8862TS te Harlingen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Lidl Harlingen

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Een tripje naar de supermarkt kost al snel 29 minuten. 72% van de consumenten woonachtig in Harlingen vindt boodschappen doen (te) lang duren. De vaste klanten van Lidl bezoeken deze supermarkt zo’n 2,2 keer op weekbasis. Digitaal je boodschappen doen kan al binnen 14 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Bovendien hoef je niet meer met bijv. de bus richting de supermarkt te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorgservice van Lidl is dat je niet langer hoeft te sjorren en ploeteren met zware tassen. Plastic tassen en kratten boordevol producten als maaltijd, Sun en boodschappen uit de categorie Vet wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 9 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 373 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,5 miljard euro. Een mooi kenmerk van via internet je boodschappen bestellen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Harlingen. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Boni en/of Troefmarkt bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Valle Del Sole en Palazzo. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 31 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Is het onverhoopt niet mogelijk? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Lidl Harlingen. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Veel mensen komen naar deze winkel voor de 2 halen 1 betalen. De supermarkt Lidl in Harlingen regelt voor jou unieke actie’s.De folders van Lidl Harlingen liggen klaar in het filiaal. Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Lidl aan de Kimswerderweg 52 straat met postcode (8862TS) te Harlingen. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Review van Lidl Harlingen

De Lidl in Harlingen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 184 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Lidl Harlingen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!