Dirk Alblasserdam | Boodschappen bestellen en bezorgen

Dirk Alblasserdam

Dirk Alblasserdam

Online boodschappen doen bij Dirk Alblasserdam

Bekijk hier alle informatie over de Dirk in Alblasserdam! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, actuele aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Dirk. Op deze website lees je handige info over de filialen van Dirk in Alblasserdam. Hier lees je onder meer over aanbiedingen die je niet mag missen, details over openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Dirk vestigingen in Alblasserdam. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Oftewel: niet meer ploeteren met tassen bomvol boodschappen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Links zie je de verschillende Dirk vestigingen in Alblasserdam op een overzichtelijke manier. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de supers. Zo heb jij altijd de juiste adressen raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Dirk supermarkten in Alblasserdam

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Dirk Alblasserdam

Is de winkel Dirk Alblasserdam niet meer geopend? Of wellicht heb je even geen zin in een supermarkt waar je veel moet wachten? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat de boodschappen (als het kan) bezorgen tot in de keuken Dirk. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “ouderwetse” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Relatief veel van de supermarkten in Alblasserdam leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Dirk Alblasserdam aanbiedingen

De supermarkt van Dirk in Alblasserdam heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website en ook in de folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Folder niet ontvangen? Of raadpleeg je de Dirk aanbiedingen het liefst digitaal? Op de veelgeprezen website van Dirk kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Items als Bloemen, varkensrollade maar bijvoorbeeld ook kook zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Dirk Alblasserdam. Selecteer de link hieronder voor de beste aanbiedingen.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Alblasserdam

Op zoek naar de meest recente folder van Dirk Alblasserdam? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Alblasserdam. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de week-folder van de supermarkt simpelweg niet bezorgd wordt. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Dirk ook via internet bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Dirk, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Kroket en Vermicelli van huismerken en a-merken als Theunisse of La Bio Idea. Selecteer de button hieronder om de week-folder van Dirk Alblasserdam meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Alblasserdam

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Dirk. De openingsuren wisselen nogal per winkel. De doorsnee Dirk winkels in Alblasserdam opent de deuren rond 8 uur. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De naar verhouding wat kleinere filialen van Dirk sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Dirk Alblasserdam. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Dirk. Of klik op de button hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Dirk. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Sportlaan 1, 2951HL te Alblasserdam.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Dirk Alblasserdam

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Dirk? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Het doen van boodschappen duurt gemiddeld 39 minuten. 51% van de bevolking van Alblasserdam vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De (terugkerende) bezoekers van Dirk bezoeken de super gemiddeld 1,8 keer per week. Digitaal je boodschappen doen gebeurt al in 14 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Verder hoef jij niet langer met bijv. de bestelbus naar de super te reizen.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen bezorgdienst van Dirk is: niet langer slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). De kratten en boodschappentassen afgeladen met producten als Fernandes, lion en uiteraard ook Ehrmann Grand dessert hebben zo een gewicht van ruim 15 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Dirk! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 447 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3 miljard euro. Een mooi aspect van via internet boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Dirk Alblasserdam. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Dirk en zelfs de EMTƒ Supermarkten bieden ook een speciale online webshop. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Yogood of Elvee. Door slim te kopen bespaar je al gauw 27 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Dirk. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Dirk Alblasserdam. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Veel mensen komen naar deze winkel voor de 40% korting op een product. De supermarkt Dirk in Alblasserdam heeft voor jou de beste actie’s. Folders van Dirk Alblasserdam kun je ophalen in de winkel. Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Dirk aan de Sportlaan 1 weg met de postcode (2951HL) te Alblasserdam. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Jouw mening over Dirk Alblasserdam

De Dirk in Alblasserdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 215 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Dirk Alblasserdam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!