logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Dirk Volendam

Online boodschappen doen bij Dirk Volendam

Lees hier alles over de Dirk in Volendam! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of direct beginnen met online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Dirk. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de winkels van Dirk in Volendam. Hier lees je onder meer over de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, de uiteenlopende openingstijden, en details over de locatie van de Dirk winkels in Volendam. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Dus nooit meer ploeteren met de welbekende zware tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Links zie je de huidige Dirk vestigingen in Volendam overzichtelijk weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkt(en) in deze plaats. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in Volendam

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Online bestellen

Bezorgservice Dirk Volendam

Is de Dirk Volendam niet meer geopend? Of even geen tijd over voor een drukke supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat alle artikelen (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Dirk. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “ouderwetse” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Een groot aantal supermarkten in Volendam bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Dirk Volendam aanbiedingen

De winkel van Dirk in Volendam heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bestudeer je de Dirk aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de popualire site van Dirk bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Items als tompouce, geitenkaas en uiteraard ook jos poell vind je vaak in de aanbieding bij Dirk Volendam. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Volendam

Op zoek naar de meest recente folder van Dirk Volendam? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Volendam. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder vergeten is door de postbode. Gelukkig kun je de folder van Dirk ook online op je gemak bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Dirk, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Brood of Varkensgehakt van bekende merken als Vegter en Caballero. Selecteer de button hieronder om de actuele folder van Dirk Volendam direct in te zien.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Volendam

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Dirk. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. De meerderheid van de Dirk supermarkten in Volendam gaat open om 8 uur ‘s morgens. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De “kleine” supers van Dirk gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Dirk Volendam. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Dirk. Klik op de link onder de tabel en controleer de huidige openingstijden van Dirk. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Hyacintenstraat 14, 1131HW te Volendam.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Dirk Volendam

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Dirk? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Boodschappen doen duurt vaak minimaal wel 23 minuten. 64% van de consumenten woonachtig in Volendam vindt boodschappen doen (te) lang duren. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Dirk bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,3 maal per week. Via internet je boodschappen doen is al gepiept in 5 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en en maak veel vrije tijd vrij. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de scooter naar de super te reizen.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen thuisbezorgd door Dirk is het einde van slepen en trekken met boodschappentassen. Tassen en kratten bomvol (zware) boodschappen als Coolbest, Oesters maar bijvoorbeeld ook unox soep wegen, schrik niet, al snel 26 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Dirk! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 422 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,6 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen doen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Dirk Volendam. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Nettorama plus de Poiesz Supermarkten bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Peter Stuyvesant en Yayla. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 15 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Dirk. Te duur? Of niet mogelijk? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Dirk Volendam. Je vind daarin alle actuele kortingen. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. In het verleden kon je profiteren van o.a. 30% korting op een artikel. De supermarkt Dirk in Volendam wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Dirk Volendam liggen klaar in het filiaal. Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Dirk aan de Hyacintenstraat 14 straat met de postcode (1131HW) te Volendam. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Beoordeling van Dirk Volendam

De Dirk in Volendam wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 247 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Dirk Volendam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!