logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Dirk Sassenheim

Online boodschappen bestellen bij Dirk Sassenheim

Lees hier alles over de Dirk in Sassenheim! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, actuele aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Je vindt hier alle benodigde info. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Dirk. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de filialen van Dirk in Sassenheim. Je vindt hier namelijk onder andere de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, details over openingstijden, en adressen van de verschillende Dirk supermarkten in Sassenheim. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Dus nooit meer tillen met zware en onhandige tassen en kratten. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Links zie je de huidige Dirk supermarkten in Sassenheim op een overzichtelijke manier. Hieronder vind je de adressen van de supermarkten die er zijn. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in Sassenheim

Geen zin een super te bezoeken?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Dirk Sassenheim

Is de winkel Dirk Sassenheim op dit moment gesloten? Of wellicht heb je even geen zin in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat de boodschappen (waar mogelijk) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Dirk. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “normale” supermarkten. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Sassenheim hebben een eigen bezorgdienst. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Dirk Sassenheim aanbiedingen

De supermarkt van Dirk in Sassenheim heeft altijd scherpe aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Geen folder gezien? Of bekijk je de Dirk aanbiedingen het liefst digitaal? Op de welbekende website van Dirk kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Boodschappen als stoofpeertjes, groentjes en ook Cabri vind je vaak in de aanbieding bij Dirk Sassenheim. Klik op de knop hieronder voor de laatste aanbiedingen van deze week.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Sassenheim

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Dirk Sassenheim? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Sassenheim. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder wellicht gewoon eenmalig niet bezorgd is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Dirk nu ook online raadplegen.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Dirk en selecteer hier het item “folder”. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Fricandeau en Leverworst van huismerken en a-merken als Glutafin en Le Pain des Fleurs. Klik direct op de onderstaande button om de laatste folder van Dirk Sassenheim direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Sassenheim

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Dirk. Deze zijn namelijk nogal wisselend. Het meerendeel van de Dirk supers in Sassenheim is open vanaf plusminus 8 uur. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De filialen op wat minder grote locaties Dirk gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Dirk Sassenheim. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Dirk. Klik op de link onder de openingstijden voor meer informatie over de openingstijden van Dirk. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Wasbeekerlaan 63, 2171AE te Sassenheim.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Dirk Sassenheim

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Dirk? Het biedt ontzettend veel gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Een bezoek aan de supermarktkost je al gauw ruim 23 minuten. 54% van de bewoners van Sassenheim zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. Consumenten die regelmatig langskomen bij Dirk bezoeken deze supermarkt zo’n 2,7 keer per week. Via internet je boodschappen doen is tegenwoordig te doen in 12 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Verder hoef jij niet langer met bijv. de metro naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een ander voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Dirk komt neer op het volgende: niet langer slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). De kratten en boodschappentassen afgeladen met artikelen als bami, Sun en red fruit kunnen al gauw meer wegen dan 6 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Dirk! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 442 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,4 miljard euro. Het mooie aan online boodschappen kopen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Dirk Sassenheim. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als MCD en zelfs de Troefmarkt bieden ook een speciale online webshop. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Yagua en HŠagen-Dazs. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 10 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Dirk. Is het onverhoopt niet mogelijk? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Dirk Sassenheim. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. In het verleden kon je profiteren van o.a. 3+1 gratis. De supermarkt Dirk in Sassenheim vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Dirk Sassenheim zijn interessant om te bekijken.Deze deals zijn direct te kopen bij de Dirk, gevestigd aan de Wasbeekerlaan 63 straat (2171AE) in Sassenheim. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Geef jouw mening over Dirk Sassenheim

De Dirk in Sassenheim wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 115 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Dirk Sassenheim.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!