Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Dirk Zoetermeer

Online boodschappen doen bij Dirk Zoetermeer

Vind hier alle info over de Dirk in Zoetermeer! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, acties/aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Laat nu je boodschappen bezorgen door Dirk. Op deze pagina doe je meer kennis op van de filialen van Dirk in Zoetermeer. Je leest hier bijvoorbeeld over aanbiedingen die je niet mag missen, openingstijden per winkel, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Dirk filialen in Zoetermeer. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Het einde van zeulen met volgepakte tassen en kratten. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Hiernaast zie je de Dirk supermarkten in Zoetermeer op een kaart weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de verschillende filialen. Zo heb je altijd de juiste gegevens online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Dirk supermarkten in Zoetermeer

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Online bestellen

Bezorgservice Dirk Zoetermeer

Is jouw favoriete Dirk Zoetermeer op dit moment gesloten? Of zit je even niet te wachten op een drukbezochte supermarkt? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Doe al je boodschappen via internet en laat de boodschappen (waar mogelijk) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Dirk. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de “normale” supermarkten. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Zoetermeer doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Dirk Zoetermeer aanbiedingen

De vestiging van Dirk in Zoetermeer biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bestudeer je de Dirk aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de popualire site van Dirk zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items zoals lekkerbekjes, minimix maar juist ook Chocomel zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Dirk Zoetermeer. Klik op de link hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Zoetermeer

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Dirk Zoetermeer? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Zoetermeer. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder gewoon eenmalig niet bezorgd is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Dirk ook online op je gemak bekijken.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Dirk en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Nasi of Varkenspoulet van bekende merken als Patak’s en Pedon. Selecteer de onderstaande link om de juiste folder van Dirk Zoetermeer meteen te bekijken.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Zoetermeer

Check hier de actuele openingstijden van Dirk. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De meeste Dirk vestigingen in Zoetermeer is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De wat kleinere supermarkten van Dirk sluiten rond een uur of 6. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Dirk Zoetermeer. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Dirk. Klik direct om de knop hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van Dirk. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Croesinckplein 1, 2722EA te Zoetermeer.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Dirk Zoetermeer

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Dirk? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Het levert je een boel tijdwinst op. Het bezoeken van een supermarkt kost al snel 35 minuten. 67% van de bewoners van Zoetermeer vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. Consumenten die regelmatig langskomen bij Dirk bezoeken het filiaal zo’n 1,7 maal per week. Online boodschappen kopen kun je al doen in 5 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijvoorbeeld de auto naar de super te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen laten bezorgen doorDirk is dat je niet langer hoeft te sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Boodschappentassen vol met boodschappen zoals Kabeljauw, Stoofperen en vanzelfsprekend Appelmoes hebben al gauw een gewicht van 26 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Dirk! Meer en meer consumenten beginnen ermee. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 377 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,6 miljard euro. Een relevant voordeel van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Dirk Zoetermeer. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Spar en bovendien de MCD laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Page en Activia. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 26 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Dirk. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Dirk Zoetermeer. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Veel mensen komen naar deze winkel voor de 25% korting op een artikel. De supermarkt Dirk in Zoetermeer heeft altijd scherpe actie’s. De folders van Dirk Zoetermeer liggen klaar in het filiaal. Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Dirk, gevestigd aan de Croesinckplein 1 straat met de postcode (2722EA) in Zoetermeer. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Beoordeling van Dirk Zoetermeer

De Dirk in Zoetermeer wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 237 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Alvast bedankt voor jouw review over de Dirk Zoetermeer.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!