Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Lidl Veghel

Online bestellen bij Lidl Veghel

Hier lees je alle details over de Lidl in Veghel! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, actuele aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Je vindt er hier alle informatie over. Laat nu je boodschappen bezorgen door Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de filialen van Lidl in Veghel. Je leest hier bijvoorbeeld over aanbiedingen die je niet mag missen, info over koopzondagen/openingstijden, en details over de locatie van de Lidl filialen in Veghel. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Niet langer afzien met tassen bomvol boodschappen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Aan de andere kant zie je de Lidl supermarkten in Veghel weergegeven in Google Maps. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de supers. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Veghel

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Veghel

Is jouw favoriete Lidl Veghel gesloten? Of even geen tijd over voor een drukke, soms overvolle supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de complete order (indien mogelijk) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de supermarkten. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Meer en meer supers in Veghel hebben al een eigen bezorgservice. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Veghel aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Veghel heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of natuurlijk in de traditionele folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de webstek van Lidl vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Artikelen zoals Salade, gansos en vanzelfsprekend ros̩ zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Lidl Veghel. Klik hieronder voor alle relevante aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Veghel

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Veghel? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Veghel. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de folder van de supermarkt niet in jouw brievenbus beland is. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Lidl, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Krant en Tijdschrift en ook Runderschnitzel van bekende merken als Raw Bite en Robijn. Selecteer de button hieronder om de actuele folder van Lidl Veghel meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Veghel

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Lidl. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De meerderheid van de Lidl supermarkten in Veghel gaat open om 8 uur ‘s morgens. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De lokale/kleinere supers van Lidl gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Veghel. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Lidl. Klik op de link onder de openingstijden en lees meer over de actuele openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de De Kempen 60, 5461HL in Veghel.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Lidl Veghel

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Het biedt ontzettend veel gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Boodschappen doen in de supermarkt duurt al snel 20 minuten. 71% van de inwoners van Veghel is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De vaste klanten van Lidl bezoeken het filiaal zo’n 2,8 keer op weekbasis. Je boodschappen online bestellen kan al binnen 10 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de trein naar de supermarkt te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bezorgservice van Lidl komt neer op het volgende: niet langer slepen en trekken met boodschappentassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met (zware) boodschappen als Yoghurt, koffiepads en boodschappen uit de categorie Ehrmann Grand dessert wegen, schrik niet, al snel 10 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Lidl! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 355 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan Û2,8 miljard euro. Een groot voordeel van via internet boodschappen kopen is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Lidl Veghel. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Boni of Dirk bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Machandel en Wajang. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 26 euro per week bij de supermarkt. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Lidl Veghel. Je vind daarin alle actuele kortingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 3+1 gratis. De supermarkt Lidl in Veghel krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Lidl Veghel vind je dikwijls tussen de post. Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Lidl aan de De Kempen 60 straat (5461HL) in Veghel. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Beoordeel Lidl Veghel

De Lidl in Veghel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.3/10, gebaseerd op 94 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Lidl Veghel.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!