logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Lidl Eijsden

Online bestellen bij Lidl Eijsden

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Lidl in Eijsden! Op zoek naar specifieke openingstijden of acties/aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Je vindt hier alle benodigde info. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de supermarkten van Lidl in Eijsden. Hier bekijk je onder andere informatie over actuele aanbiedingen, openingstijden per winkel, en de contactgegevens van de Lidl winkels in Eijsden. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Je hoort het goed: niet langer zwoegen met de welbekende zware tassen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Hiernaast zie je de Lidl winkels in Eijsden weergegeven in Google Maps. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de verschillende filialen. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Eijsden

Geen tijd voor de supermarkt?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Eijsden

Is de Lidl Eijsden al gesloten? Of even geen tijd over voor een drukke supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat de complete order (indien mogelijk) bezorgen tot in de keuken Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de “offline” supermarkten. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Eijsden doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Lidl Eijsden aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Eijsden biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of natuurlijk in de traditionele folder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Geen folder gezien? Of verken jij de laatste Lidl aanbiedingen graag via internet? Op de webstek van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Producten zoals Eier, maaltijden en/of Roomkaas zijn graag geziene aanbiedingen bij Lidl Eijsden. Klik op de knop hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Eijsden

Op zoek naar de laatste folder van Lidl Eijsden? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Eijsden. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de supermarkt-folder niet aangekomen is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Lidl ook online op je gemak bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl en selecteer hier het item “folder”. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Enveloppen en/of Vleeswaren van grote merken als Caramac en Yogood. Klik op de button hieronder om de gewenste folder van Lidl Eijsden online te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Eijsden

Bekijk hier de actuele openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. De meerderheid van de Lidl supers in Eijsden opent de deuren rond 8 uur. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De naar verhouding wat kleinere filialen van Lidl gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Eijsden. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Of klik op de button hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Lidl. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Wilhelminastraat 63, 6245AV te Eijsden.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Lidl Eijsden

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Lidl? Het levert je veel voordelen op. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Boodschappen doen kost al snel 40 minuten. 69% van de supermarkt-bezoekers in Eijsden is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De klanten die regelmatig komen bij Lidl bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 1,7 maal per week. Boodschappen via internet doen kan al binnen 12 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de fiets naar de super te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorLidl komt neer op het volgende: niet langer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Tassen en zakken afgeladen met items zoals tyskie, Champagne of ardbei wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 13 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Lidl! Meer en meer consumenten beginnen ermee. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 449 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van Û2,7 miljard euro. Het mooie aan via internet boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Eijsden. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Pryma plus de Lidl bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Zaanlander en De Ruijter. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 39 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Lidl Eijsden. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 3 halen 2 betalen. De supermarkt Lidl in Eijsden heeft geregeld nieuwe actie’s. Folders van Lidl Eijsden liggen klaar in het filiaal. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl aan de Wilhelminastraat 63 weg met postcode (6245AV) in Eijsden. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Beoordeel Lidl Eijsden

De Lidl in Eijsden wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 166 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Lidl Eijsden.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!