Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Spar Dirkshorn

Online boodschappen doen bij Spar Dirkshorn

Check hier alle benodigde informatie over de Spar in Dirkshorn! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Je vindt hier alle benodigde info. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Spar. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de supermarkten van Spar in Dirkshorn. Je treft hier onder meer huidige folders, info over koopzondagen/openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Spar vestigingen in Dirkshorn. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Dus nooit meer sjorren met zware kratten en tassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Links zie je de verschillende Spar winkels in Dirkshorn in een kaartje gepresenteerd. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkt(en) in deze plaats. Altijd de actuele informatie tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Spar supermarkten in Dirkshorn

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgservice Spar Dirkshorn

Is de Spar Dirkshorn op dit moment gesloten? Of zit je even niet te wachten op een supermarkt waar je veel moet wachten? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de complete order (indien mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Spar. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de traditionele supermarkt. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Steeds meer supermarkten in Dirkshorn bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Spar Dirkshorn aanbiedingen

De vestiging van Spar in Dirkshorn heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of natuurlijk in de traditionele folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of verken jij de laatste Spar aanbiedingen het liefst digitaal? Op de welbekende website van Spar vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen zoals pot, bols maar ook pannenset vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Spar Dirkshorn. Klik hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en acties.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Dirkshorn

Geïnteresseerd in de laatste folder van Spar Dirkshorn? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Dirkshorn. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder simpelweg niet bezorgd wordt. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Spar vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Spar, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Zout en/of Veters van grote merken als Heerlijck Banket of Unox. Klik op de onderstaande link om de gewenste folder van Spar Dirkshorn online te bekijken.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Dirkshorn

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Spar. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. De meeste Spar supermarkten in Dirkshorn is open vanaf plusminus 8 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De betrekkelijk kleine supermarkten van Spar zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Spar Dirkshorn. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Spar. Of klik op de button hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Spar. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Dorpsstraat 36, 1746AD te Dirkshorn.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Spar Dirkshorn

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Spar? Het biedt tal van voordelen! Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Boodschappen doen in de supermarkt kost al snel 28 minuten. 59% van de bewoners van Dirkshorn denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De klanten die regelmatig komen bij Spar bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 2,1 maal op weekbasis. Je boodschappen online bestellen kan al in 18 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en en gun jezelf wat extra tijd. Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de bestelbus naar een filiaal van de super te gaan.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Spar is: niet langer tillen en trekken met kratten en tassen. Boodschappentassen vol met items zoals Coca, lotus keuken en natuurlijk producten uit de categorie prince kunnen al gauw meer wegen dan 26 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Spar! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 430 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,8 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van online boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Spar Dirkshorn. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als PLUS plus de Jan Linders bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als OldenhŠuser of Danival. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 16 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Spar. Te duur? Of niet mogelijk? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Spar Dirkshorn. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. In het verleden kon je profiteren van o.a. 30% korting op een product. De supermarkt Spar in Dirkshorn wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Spar Dirkshorn liggen klaar in het filiaal. De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Spar, gevestigd aan de Dorpsstraat 36 weg (1746AD) in Dirkshorn. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Schrijf een review over Spar Dirkshorn

De Spar in Dirkshorn wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 261 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Spar Dirkshorn.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!