COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Joure

Online boodschappen bestellen bij Lidl Joure

Handig! Alle informatie over de Lidl in Joure! Op zoek naar specifieke openingstijden of actuele folders en aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Je vindt hier alle benodigde info. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Op deze pagina doe je meer kennis op van de vestigingen van Lidl in Joure. Je leest hier onder meer weekaanbiedingen, info over openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Lidl vestigingen in Joure. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Oftewel: niet meer zwoegen met loodzware boodschappentassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Hiernaast worden de Lidl vestigingen in Joure overzichtelijk weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de supermarkten die er zijn. Op deze manier heb je altijd het juiste adres tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Joure

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Joure

Is de winkel Lidl Joure gesloten? Of gewoon geen trek in een drukke, soms overvolle supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat de producten (indien mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “offline” supermarkten. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Joure bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Joure aanbiedingen

De winkel van Lidl in Joure biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Geen folder gezien? Of bestudeer je de Lidl aanbiedingen liever online? Op de site van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Items als Coca cola, japanse en natuurlijk runderlappen vind je vaak in de aanbieding bij Lidl Joure. Klik op de onderstaande button voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Joure

Op zoek naar de laatste folder van Lidl Joure? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Joure. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder wellicht vergeten is door de postbode. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Lidl op je gemak via internet bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Lidl, daar vind je altijd de actuele folder. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Frites/patat en Spaghetti van huismerken en a-merken als Damhert of Jos Poell. Klik op de link hieronder om de gewenste folder van Lidl Joure meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Joure

Ontdek de juiste openingstijden van Lidl. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het meerendeel van de Lidl winkels in Joure is al geopend vanaf een uur of 8. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De betrekkelijk kleine supermarkten van Lidl zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Joure. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Lidl. Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Lidl. Denk hierbij aan de supermarkt aan de E A Borgerstraat 1, 8501NC in Joure.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Lidl Joure

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het biedt tal van voordelen! Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Een bezoekje aan de super duurt al snel 36 minuten. 54% van de bewoners van Joure zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Lidl bezoeken deze supermarkt zo’n 2 keer op weekbasis. Online boodschappen doen is tegenwoordig te doen in 14 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en bespaar al gauw een uur tijd. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de brommer naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen aan huis geleverd door Lidl is dat je niet langer hoeft te slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). De kratten en boodschappentassen afgeladen met supermarkt-producten zoals kropsla, koekjes en/of choice hebben al gauw een gewicht van 20 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Het is steeds populairder. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 375 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,3 miljard euro. Het mooie aan boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Joure. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als DekaMarkt en zelfs de EMTƒ Supermarkten laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Tante Fanny of Lucky Strike. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 11 euro op de wekelijkse boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Lidl Joure. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 2+1 gratis. De supermarkt Lidl in Joure wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Lidl Joure staan boordevol kortingpakkers.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl, gelegen aan de E A Borgerstraat 1 straat met de postcode (8501NC) te Joure. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Ervaringen met Lidl Joure

De Lidl in Joure wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 246 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Lidl Joure.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!