logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Lidl Cuijk

Online bestellen bij Lidl Cuijk

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Lidl in Cuijk! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of direct beginnen met online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op supermarkten.org lees je alles over de supermarkten van Lidl in Cuijk. Je leest hier onder meer aanbiedingen van de week, meer info over openingstijden, en de contactgegevens van de Lidl winkels in Cuijk. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Niet langer afzien met tassen bomvol boodschappen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Links zie je de verschillende Lidl supermarkten in Cuijk overzichtelijk weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de supers. Altijd de actuele informatie tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Cuijk

Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Cuijk

Is de winkel Lidl Cuijk gesloten? Of ben je even niet in the mood voor een overvolle supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat de boodschappen (als het kan) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de fysieke winkels. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Meer en meer supers in Cuijk leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Lidl Cuijk aanbiedingen

De winkel van Lidl in Cuijk biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze bekijk je op de website en ook in de folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Folder gemist? Of bestudeer je de Lidl aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de website van Lidl vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Items als rundvlees, aard of wc vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Lidl Cuijk. Klik op de link hieronder voor de laatste aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Cuijk

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Cuijk? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Cuijk. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de supermarkt-folder perongeluk wordt weggegooid. Handig: Je kunt de folder van Lidl ook online op je gemak bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl en selecteer hier het item “folder”. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Denk bijvoorbeeld aan producten als Runderschnitzel en ook Azijn van huismerken en a-merken als Baileys en Pally. Klik direct op de onderstaande button om de week-folder van Lidl Cuijk direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Cuijk

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Lidl. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De doorsnee Lidl supers in Cuijk is open vanaf plusminus 8 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De filialen op wat minder grote locaties Lidl sluiten rond een uur of 6. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Lidl Cuijk. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Lidl. Selecteer de button onder de tabel voor meer informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Dukatendreef 27, 5431RN te Cuijk.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Lidl Cuijk

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het levert je veel voordelen op. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Het doen van boodschappen kost je al gauw ruim 23 minuten. 51% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Cuijk zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. Klanten van Lidl bezoeken deze supermarkt zo’n 1,9 maal op weekbasis. Online boodschappen kopen kun je al doen in 15 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijv. de fiets naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Lidl is dat je niet meer hoef te slepen en trekken met boodschappentassen. Plastic tassen en kratten boordevol producten als snickers, Asperge maar ook ah wegen, schrik niet, al snel 16 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 375 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,8 miljard euro. Het mooie aan online boodschappen kopen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Cuijk. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Albert Heijn en zelfs de Deen bieden ook een speciale online webshop. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Lay’s en Chocomel. Door slim te kopen bespaar je al gauw 27 euro per week aan boodschappen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Probeer dan een andere online supermarkt.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Lidl Cuijk. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 25% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Cuijk vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Lidl Cuijk liggen klaar in het filiaal. Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl, gevestigd aan de Dukatendreef 27 straat met de postcode (5431RN) te Cuijk. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Ervaringen met Lidl Cuijk

De Lidl in Cuijk wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.4/10, gebaseerd op 292 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Lidl Cuijk.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!