logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Plus Pijnacker

Online boodschappen doen bij Plus Pijnacker

Bekijk hier alle informatie over de Plus in Pijnacker! Meer weten over de openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Plus. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de vestigingen van Plus in Pijnacker. Hier bekijk je onder andere informatie over aanbiedingen die je niet mag missen, openingstijden per winkel, en adresgegevens van de Plus winkels in Pijnacker. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Niet meer ploeteren met zware en onhandige tassen en kratten. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Links zie je de huidige Plus vestigingen in Pijnacker in een kaartje gepresenteerd. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de supermarkten. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Plus supermarkten in Pijnacker

Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Plus Pijnacker

Is de Plus Pijnacker op dit moment gesloten? Of even geen tijd over voor een supermarkt waar je veel moet wachten? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat alle artikelen (als het kan) bezorgen tot in de keuken Plus. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de reguliere supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Een groot aantal supermarkten in Pijnacker doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Plus Pijnacker aanbiedingen

De supermarkt van Plus in Pijnacker heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of natuurlijk in de traditionele folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Folder niet ontvangen? Of check je de Plus aanbiedingen graag op internet? Op de welbekende website van Plus bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Producten als chaudfont, gratins en spa zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Plus Pijnacker. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor alle actuele aanbiedingen van deze week.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Pijnacker

Zoek jij de meest recente folder van Plus Pijnacker? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Pijnacker. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de supermarkt-folder perongeluk wordt weggegooid. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Plus tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Plus, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Chocoladepasta maar ook Mosterd van bekende merken als Balisto en Innocent. Klik op de link hieronder om de laatste folder van Plus Pijnacker direct in te zien.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Pijnacker

Ontdek de juiste openingstijden van Plus. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het grootste deel van de Plus filialen in Pijnacker is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. De sluitingstijden wisselen nogal. De naar verhouding wat kleinere filialen van Plus zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Plus Pijnacker. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Plus. Klik op de link onder de openingstijden voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Plus. Je kunt denken aan de winkel aan de Hazelaarplein 1, 2641BD in Pijnacker.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Plus Pijnacker

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Plus? Het biedt ontzettend veel gemak. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Een tripje naar de supermarkt duurt al snel 31 minuten. 76% van de consumenten woonachtig in Pijnacker vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De (terugkerende) bezoekers van Plus bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 1,7 keer op weekbasis. Via internet je boodschappen doen doe je soms in minder dan 14 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de tram naar de supermarkt af te reizen.

Een ander voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Plus is: niet meer sjouwen en slepen met tassen. De winkelwagen vol met producten als Soep, Chardonnay en ook nutri hebben zo een gewicht van ruim 10 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Plus! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 428 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Plus Pijnacker. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Albert Heijn en wellicht de PLUS laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Tadim en Eco Biscuits. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 37 euro op de wekelijkse boodschappen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Plus. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Plus Pijnacker. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 30% korting op een product. De supermarkt Plus in Pijnacker heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Plus Pijnacker zijn ook online te raadplegen.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Plus, gevestigd aan de Hazelaarplein 1 weg met postcode (2641BD) te Pijnacker. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Review van Plus Pijnacker

De Plus in Pijnacker wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 194 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Geef je mening via het formulier hieronder. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Plus Pijnacker.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!