logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Plus Rockanje

Online bestellen bij Plus Rockanje

Check hier alle benodigde informatie over de Plus in Rockanje! Benieuwd naar openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Je vindt hier alle benodigde info. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Plus. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de vestigingen van Plus in Rockanje. Je treft hier onder meer aanbiedingen die je niet mag missen, details over openingstijden, en adresgegevens van de Plus supermarkten in Rockanje. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Dus zeg maar dag tegen slepen met bomvolle boodschappentassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de linkerkant zie je de Plus filialen in Rockanje weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de relevante supers in deze plaats. Altijd de actuele informatie bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Plus supermarkten in Rockanje

Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgservice Plus Rockanje

Is de winkel Plus Rockanje momenteel niet open? Of ben je even niet in the mood voor een drukke supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat de producten (indien mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Plus. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de “ouderwetse” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Steeds meer supermarkten in Rockanje bezorgen boodschappen aan huis. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Plus Rockanje aanbiedingen

De supermarkt van Plus in Rockanje heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden en ook in de folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Folder niet ontvangen? Of check je de Plus aanbiedingen liever online? Op de webstek van Plus bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Boodschappen als Verse worst, kipdrumstick en ook producten uit de categorie Spinazie vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Plus Rockanje. Klik hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Rockanje

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Plus Rockanje? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Rockanje. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder vergeten is door de postbode. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Plus ook online op je gemak bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Plus, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Suiker en/of Filet Americain van bekende merken als Mora en Danerolles. Selecteer de button hieronder om de folder van deze week van Plus Rockanje direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Rockanje

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Plus. Deze vari‘ren per filiaal. De meeste Plus supers in Rockanje is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De lokale/kleinere supers van Plus gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Plus Rockanje. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Plus. Selecteer de button onder de tabel voor meer informatie over de openingstijden van Plus. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Dorpsplein 22, 3235AD in Rockanje.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Plus Rockanje

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Plus? Het biedt tal van voordelen! Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Boodschappen doen in de supermarkt duurt gemiddeld 39 minuten. 69% van de bewoners van Rockanje vindt boodschappen doen (te) lang duren. Klanten van Plus bezoeken de winkel ongeveer 2,8 maal per week. Online boodschappen doen kan in minder dan 12 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de bestelbus naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Plus is het einde van sjorren met zware boodschappentassen. Plastic tassen en kratten boordevol artikelen als Fernandes, garnalen of 7-up wegen gemiddeld al gauw 8 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Plus! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 448 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,1 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Plus Rockanje. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als PLUS en wellicht de Boni laten je ook online bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Fijn Lijntje of Reasons. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 24 euro op de wekelijkse boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Plus. Te duur? Of niet mogelijk? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Plus Rockanje. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 2+1 gratis. De supermarkt Plus in Rockanje regelt voor jou unieke actie’s.De folders van Plus Rockanje zijn ook online te raadplegen.Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Plus, gelegen aan de Dorpsplein 22 weg (3235AD) te Rockanje. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Review van Plus Rockanje

De Plus in Rockanje wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 281 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Plus Rockanje.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!