logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Jumbo De Lier

Online boodschappen doen bij Jumbo De Lier

Lees hier alles over de Jumbo in De Lier! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Jumbo. Hier vind je meer gegevens over de winkels van Jumbo in De Lier. Je leest hier bijvoorbeeld over de beste kortingen en acties uit de folder, details over openingstijden, en adressen van de verschillende Jumbo supermarkten in De Lier. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Oftewel: niet meer slepen met onhandige en zware tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Hiernaast zie je de Jumbo vestigingen in De Lier op een overzichtelijke manier. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de supermarkten die er zijn. Op die manier heb je in een keer alle juiste data raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jumbo supermarkten in De Lier

Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Jumbo De Lier

Is jouw favoriete Jumbo De Lier al dicht? Of zit je even niet te wachten op een overvolle supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Doe al je boodschappen via internet en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Jumbo. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de fysieke winkels. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Meer en meer supers in De Lier leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Jumbo De Lier aanbiedingen

De super van Jumbo in De Lier zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Geen folder gezien? Of check jij de nieuwste Jumbo aanbiedingen het liefst digitaal? Binnen de website van Jumbo kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Artikelen als mozzarella, Up en ook producten uit de categorie Pannen zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Jumbo De Lier. Klik hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo De Lier

Zoek jij de folder van Jumbo De Lier? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in De Lier. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de folder van de supermarkt niet in jouw brievenbus beland is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Jumbo makkelijk & snel online raadplegen.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Jumbo, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Vlees en Douchegel van bekende merken als Efepasa en Natuurhoeve. Klik direct op de onderstaande button om de week-folder van Jumbo De Lier meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo De Lier

Ontdek de juiste openingstijden van Jumbo. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het gros van de Jumbo supers in De Lier is open vanaf plusminus 8 uur. De sluitingstijden wisselen nogal. De “kleine” supers van Jumbo zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Jumbo De Lier. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Jumbo. Klik op de knop hieronder en controleer de huidige openingstijden van Jumbo. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Oranjeplein 40, 2678GP in De Lier.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Jumbo De Lier

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Jumbo? Het biedt tal van voordelen! Allereerst bespaart het enorm veel tijd. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt gemiddeld 35 minuten. 58% van de bewoners van De Lier denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De (meer loyale) klanten van Jumbo bezoeken dit filiaal gemiddeld 1,8 maal op weekbasis. Online boodschappen doen kan al in 10 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Verder hoef jij niet langer met bijv. de brommer naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Jumbo houdt in dat je niet meer hoeft te sjorren met zware boodschappentassen. De winkelwagen vol met boodschappen zoals bijvoorbeeld Snoep, warsteiner bier en natuurlijk pina wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 6 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Jumbo! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 427 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 2,9 miljard euro. Het mooie aan online boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Jumbo De Lier. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Spar en/of Nettorama laten je ook online bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Revolutions of Van Delft. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 21 euro per week aan boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Jumbo. Te duur? Of niet mogelijk? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Jumbo De Lier. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 45% korting op een product. De supermarkt Jumbo in De Lier vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Jumbo De Lier krijg je regelmatig in de brievenbus.Deze deals zijn direct te kopen bij de Jumbo, gevestigd aan de Oranjeplein 40 weg met postcode (2678GP) in De Lier. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Beoordeling van Jumbo De Lier

De Jumbo in De Lier wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 165 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Jumbo De Lier.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!