logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Plus Numansdorp

Online boodschappen doen bij Plus Numansdorp

Vind hier alle info over de Plus in Numansdorp! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Laat nu je boodschappen bezorgen door Plus. Hier vind je meer gegevens over de supermarkten van Plus in Numansdorp. Hier lees je onder meer over de beste kortingen en acties uit de folder, de wisselende openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Plus winkels in Numansdorp. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Dat betekent: niet langer afzien met loodzware boodschappentassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Links zie je de verschillende Plus winkels in Numansdorp in een kaartje gepresenteerd. Hieronder vind je de adressen van de filialen. Zo heb jij altijd de juiste adressen beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Plus supermarkten in Numansdorp

Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Plus Numansdorp

Is de Plus Numansdorp al dicht? Of wellicht heb je even geen zin in een drukbezochte supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Plus. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de fysieke winkels. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Numansdorp doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Plus Numansdorp aanbiedingen

Het filiaal van Plus in Numansdorp biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website en ook in de folder. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Deze week niets ontvangen? Of verken jij de laatste Plus aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de webshop van Plus vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Artikelen zoals Heineken pils, bacon maar bijvoorbeeld ook mandarijnen zijn graag geziene aanbiedingen bij Plus Numansdorp. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de meest recente aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Numansdorp

Geïnteresseerd in de laatste folder van Plus Numansdorp? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Numansdorp. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de folder van de supermarkt niet in jouw brievenbus beland is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Plus nu ook online raadplegen.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Plus, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Batterijen en Karnemelk van bekende merken als Caramac en La Ban. Selecteer de onderstaande link om de juiste folder van Plus Numansdorp meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Numansdorp

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Plus. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste deel van de Plus vestigingen in Numansdorp is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De relatief kleine vestigingen van Plus sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Plus Numansdorp. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Plus. Klik op de link onder de tabel voor handige informatie en data over openingstijden van Plus. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Rehobothplein 1, 3281XV te Numansdorp.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Plus Numansdorp

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Plus? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Een bezoekje aan de super duurt minimaal al gauw 39 minuten. 68% van de supermarkt-bezoekers in Numansdorp vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Plus bezoeken dit filiaal gemiddeld 1,6 keer op weekbasis. Online je boodschappen bestellen kun je al doen in 18 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en en maak veel vrije tijd vrij. Verder hoef jij niet langer met bijvoorbeeld de scooter naar een filiaal van de super te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorPlus is dat je je niet meer druk hoeft te maken over sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Tassen en zakken afgeladen met producten als stegeman, wc maar ook verf kunnen al gauw meer wegen dan 17 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Plus! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 425 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 2,5 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen doen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Plus Numansdorp. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Nettorama en/of Boni hebben ook een webshop. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Arla of Daily Fresh. Benut deze kansen en bespaar al snel 13 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Plus. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Plus Numansdorp. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Veel mensen komen naar deze winkel voor de 25% korting op een product. De supermarkt Plus in Numansdorp heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Plus Numansdorp kun je ophalen in de winkel. Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Plus aan de Rehobothplein 1 weg met de postcode (3281XV) te Numansdorp. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Review van Plus Numansdorp

De Plus in Numansdorp wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 180 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Plus Numansdorp.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!