Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Lidl Roermond

Online boodschappen doen bij Lidl Roermond

Handig! Alle informatie over de Lidl in Roermond! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Op deze website lees je handige info over de winkels van Lidl in Roermond. Je leest hier bijvoorbeeld over weekaanbiedingen, info over openingstijden, en details over de locatie van de Lidl supermarkten in Roermond. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Dus zeg maar dag tegen sjorren met loodzware boodschappentassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de linkerkant bekijk je de Lidl supermarkten in Roermond op een kaart weergegeven. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de supermarkten die er zijn. Zo heb jij altijd de juiste adressen raadpleegbaar via internet.

BezorgkostenBeoordelingBestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Roermond

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Roermond

Is de winkel Lidl Roermond niet meer geopend? Of even geen tijd over voor een drukbezochte supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Doe al je boodschappen via internet en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de “ouderwetse” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Opvallend: een groeiend aantal supers in Roermond leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Lidl Roermond aanbiedingen

De super van Lidl in Roermond heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Folder gemist? Of raadpleeg je de Lidl aanbiedingen het liefst digitaal? Op de website van Lidl vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Boodschappen als grillworst, brownie en/of brancott zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Lidl Roermond. Klik nu op de onderstaande button voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Roermond

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Roermond? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Roermond. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de folder wellicht niet aangekomen is. Gelukkig kun je de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl en selecteer hier het item “folder”. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Krant en Tijdschrift en/of Shampoo van huismerken en a-merken als Campofrio en Remia. Selecteer de button hieronder om de gewenste folder van Lidl Roermond direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Roermond

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. Deze zijn namelijk nogal wisselend. De doorsnee Lidl vestigingen in Roermond is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De betrekkelijk kleine supermarkten van Lidl zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Roermond. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Lidl. Selecteer de button onder de tabel en check specifieke info over openingstijden van Lidl. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Kasteel Hornstraat 17, 6043JR te Roermond.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Lidl Roermond

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Lidl? Het biedt tal van voordelen! Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Boodschappen doen in de supermarkt duurt al snel 36 minuten. 63% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Roermond vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken de super gemiddeld 2,3 keer op weekbasis. Via internet je boodschappen doen is tegenwoordig te doen in 14 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijv. de tram naar een filiaal van de super te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Lidl houdt in dat je niet meer hoeft te sjouwen en slepen met tassen. Boodschappentassen vol met boodschappen zoals wd-40, creme en ook producten uit de categorie Oom kunnen al gauw meer wegen dan 17 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 380 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al Û3,5 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Lidl Roermond. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als PLUS of de Poiesz Supermarkten bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Maitre Mathis of Qizini. Benut deze kansen en bespaar al snel 26 euro per week op je boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Lidl. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Lidl Roermond. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Veel mensen komen naar deze winkel voor de 2 halen 1 betalen. De supermarkt Lidl in Roermond heeft vaak aantrekkelijke actie’s. Folders van Lidl Roermond zijn ook online te raadplegen.Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Lidl, gelegen aan de Kasteel Hornstraat 17 weg met de postcode (6043JR) te Roermond. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Wat zijn jouw ervaringen met Lidl Roermond

De Lidl in Roermond wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 184 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Lidl Roermond.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!