Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Amsterdam

Online boodschappen doen bij Lidl Amsterdam

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Lidl in Amsterdam! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, actuele aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Op supermarkten.org lees je alles over de filialen van Lidl in Amsterdam. Je leest hier onder meer actuele aanbiedingen, meer info over openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Lidl winkels in Amsterdam. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Niet meer zeulen met tassen bomvol boodschappen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Aan de linkerkant zie je de Lidl winkels in Amsterdam overzichtelijk weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de filialen die er zijn in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Amsterdam

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Amsterdam

Is jouw favoriete Lidl Amsterdam niet meer geopend? Of wellicht heb je even geen zin in een drukke, soms overvolle supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Bestel al je boodschappen online en laat de complete order (indien mogelijk) bezorgen tot in de keuken Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de reguliere supermarkt. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Meer en meer supers in Amsterdam doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Lidl Amsterdam aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Amsterdam biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de vertrouwde weekfolder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Deze week niets ontvangen? Of bestudeer je de Lidl aanbiedingen graag op internet? Op de site van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen zoals sokken, ragout en uiteraard ook struik vind je vaak in de aanbieding bij Lidl Amsterdam. Klik op de knop hieronder voor de wekelijske aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Amsterdam

Op zoek naar de laatste folder van Lidl Amsterdam? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Amsterdam. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen niet aangekomen is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Lidl op je gemak via internet bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Lidl en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Boterhamworst en ook Thee van bekende merken als Ysco of Beemster. Klik direct op de onderstaande button om de welbekende folder van Lidl Amsterdam direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Amsterdam

Altijd handig: De actuele openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. De meerderheid van de Lidl supers in Amsterdam gaat open om 8 uur ‘s morgens. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De “kleine” supers van Lidl sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Lidl Amsterdam. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Lidl. Klik op de link onder de openingstijden en lees meer over de actuele openingstijden van Lidl. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Soerabajastraat 4, 1095GP te Amsterdam.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Lidl Amsterdam

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het levert je veel voordelen op. Ten eerste scheelt het veel tijd. Een tripje naar de supermarkt kost al snel 39 minuten. 53% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Amsterdam vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Lidl bezoeken de winkel ongeveer 2,5 keer op weekbasis. Via internet je boodschappen doen is tegenwoordig te doen in 18 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en cre‘er veel extra tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijv. de metro richting de supermarkt te gaan.

Een grote meerwaarde van de boodschappen thuisbezorgd door Lidl is het einde van trekken en slepen met kratten en tassen. Tassen en kratten bomvol items zoals bier, rund en boodschappen uit de categorie bloem hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 12 kilogram.

Online boodschappen doen bij Lidl! Het is steeds populairder. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 344 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 3,2 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van online boodschappen doen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Amsterdam. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als DekaMarkt en wellicht de Dirk laten je ook online bestellen. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Dubbel Friss en Finn Crisp. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 39 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Lidl Amsterdam. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 3 halen 2 betalen. De supermarkt Lidl in Amsterdam krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Lidl Amsterdam zijn ook online te raadplegen.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Lidl, gevestigd aan de Soerabajastraat 4 weg met de postcode (1095GP) in Amsterdam. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Beoordeling van Lidl Amsterdam

De Lidl in Amsterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 267 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Lidl Amsterdam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!