Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Breda

Online boodschappen bestellen bij Lidl Breda

Handig! Alle informatie over de Lidl in Breda! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de winkels van Lidl in Breda. Je bekijkt hier onder andere huidige folders, details over openingstijden, en de locaties van de Lidl vestigingen in Breda. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Niet meer zwoegen met zware en onhandige tassen en kratten. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Hiernaast zie je de Lidl vestigingen in Breda op een kaart weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de relevante supers in deze plaats. Zo heb jij altijd de juiste adressen bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Breda

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Breda

Is de winkel Lidl Breda al dicht? Of maar weinig zin in een supermarkt waar je veel moet wachten? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel al je boodschappen online en laat alles (als het mogelijk is) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “ouderwetse” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Steeds meer supermarkten in Breda hebben een eigen bezorgdienst. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Lidl Breda aanbiedingen

De winkel van Lidl in Breda heeft altijd scherpe aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of in de vertrouwde weekfolder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen liever online? Op de popualire site van Lidl bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Producten zoals alcohol, middel en boodschappen uit de categorie Peren vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Lidl Breda. Klik nu op de onderstaande button voor de beste aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Breda

Op zoek naar de laatste folder van Lidl Breda? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Breda. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder simpelweg niet bezorgd wordt. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Lidl nu ook online raadplegen.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl en klik op het kopje “folder”. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Welbekende voorbeelden van producten zijn Wc-papier en Paracetamoltabletten van bekende merken als Carpe Diem of Jillz. Klik op de link hieronder om de laatste folder van Lidl Breda meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Breda

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. Het gros van de Lidl vestigingen in Breda is open vanaf plusminus 8 uur. De sluitingstijden wisselen nogal. De filialen op wat minder grote locaties Lidl sluiten de deuren vaak al rond 6. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Breda. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Selecteer de button onder de tabel en check specifieke info over openingstijden van Lidl. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Mgr. Zwijsenstraat 2, 4812TD te Breda.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Lidl Breda

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Lidl? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Een tripje naar de supermarkt duurt al snel 33 minuten. 66% van de bevolking van Breda zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 2,5 maal op weekbasis. Online je boodschappen bestellen doe je soms in minder dan 15 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Daarnaast hoef je niet langer met bijvoorbeeld de scooter naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Lidl houdt in dat je niet meer hoeft te trekken en slepen met kratten en tassen. Tassen en kratten bomvol boodschappen zoals bijvoorbeeld thee, winegums maar bijvoorbeeld ook varkenshaas wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 22 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 347 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 2,9 miljard euro. Een mooi kenmerk van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Breda. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Aldi en bovendien de Deen laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Saimin en Arla. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 39 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Lidl Breda. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 40% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Breda vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Lidl Breda vind je dikwijls tussen de post. Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl, gevestigd aan de Mgr. Zwijsenstraat 2 straat (4812TD) te Breda. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Geef jouw mening over Lidl Breda

De Lidl in Breda wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 168 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Lidl Breda.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!