Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Assen

Online boodschappen doen bij Lidl Assen

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Assen! Benieuwd naar openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de vestigingen van Lidl in Assen. Je bekijkt hier onder andere aanbiedingen van de week, de uiteenlopende openingstijden, en de contactgegevens van de Lidl winkels in Assen. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dus zeg maar dag tegen tillen met onhandige en zware tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Linksboven zie je een deel van de Lidl filialen in Assen in een kaartje gepresenteerd. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkt(en) in deze plaats. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Assen

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Assen

Is de Lidl Assen niet meer geopend? Of maar weinig zin in een drukke supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “ouderwetse” supermarkten. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Een groot aantal supermarkten in Assen bezorgen boodschappen aan huis. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Lidl Assen aanbiedingen

De super van Lidl in Assen zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen het liefst online? Op de webstek van Lidl kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Items als douwe egberts, perla of Hachee zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Assen. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de wekelijske aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Assen

Op zoek naar de meest recente folder van Lidl Assen? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Assen. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder wellicht vergeten is door de postbode. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl en klik op “aanbiedingen” of “folder”. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Tournedos of Varkenspoulet van bekende merken als Erbens Natuurijs of Napoleon. Klik op de onderstaande link om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Lidl Assen direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Assen

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. Het grootste deel van de Lidl winkels in Assen is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De lokale/kleinere supers van Lidl zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Lidl Assen. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Lidl. Klik op de onderstaande knop en check specifieke info over openingstijden van Lidl. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Kleuvenstee 8, 9403LR te Assen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Lidl Assen

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Een tripje naar de supermarkt duurt minimaal al gauw 33 minuten. 69% van de consumenten woonachtig in Assen vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De vaste klanten van Lidl bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 1,6 maal per week. Online boodschappen kopen is tegenwoordig te doen in 12 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de bestelbus naar de supermarkt te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is dat je niet langer hoeft te sjorren met zware boodschappentassen. Boodschappentassen vol met artikelen als johma, Boots maar ook sushi wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 8 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Het is steeds populairder. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 342 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al Û4 miljoen euro. Een fraaie eigenschap van via internet boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Assen. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Lidl en zelfs de Aldi laten jou ook al bestellen via een online webshop. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Oma’s Cake en Hero. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 13 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Lidl Assen. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 25% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Assen krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Lidl Assen krijg je regelmatig in de brievenbus.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Lidl aan de Kleuvenstee 8 weg (9403LR) te Assen. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Wat zijn jouw ervaringen met Lidl Assen

De Lidl in Assen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 127 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Lidl Assen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!