Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Zierikzee

Online boodschappen doen bij Lidl Zierikzee

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Zierikzee! Op zoek naar informatie over openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Lidl. Hier vind je meer gegevens over de vestigingen van Lidl in Zierikzee. Je leest hier onder meer huidige folders, openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Lidl filialen in Zierikzee. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dat betekent: niet langer afzien met zware kratten en tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Aan de andere kant zie je de Lidl winkels in Zierikzee weergegeven in Google Maps. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de relevante supers in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Zierikzee

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Zierikzee

Is jouw favoriete Lidl Zierikzee al dicht? Of zit je even niet te wachten op een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat de complete order (indien mogelijk) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de “normale” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Zierikzee hebben al een eigen bezorgservice. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Lidl Zierikzee aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Zierikzee heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze bekijk je op de website maar ook in de bekende weekfolder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Deze week niets ontvangen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de popualire site van Lidl kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Items als rundvlees, appelsientje sinaasappel en artikelen uit de categorie belminuten vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Lidl Zierikzee. Klik op de knop hieronder voor alle relevante aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Zierikzee

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Lidl Zierikzee? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Zierikzee. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de supermarkt-folder perongeluk wordt weggegooid. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Lidl vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Hiervoor open je de website van Lidl, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Bijvoorbeeld artikelen als Toetje en ook Boterhamworst van huismerken en a-merken als Pauly of After Eight. Klik op de onderstaande link om de week-folder van Lidl Zierikzee meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Zierikzee

Ontdek de juiste openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De meerderheid van de Lidl winkels in Zierikzee is open vanaf plusminus 8 uur. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De betrekkelijk kleine supermarkten van Lidl zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Zierikzee. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Lidl. Klik direct om de knop hieronder en controleer de huidige openingstijden van Lidl. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Schelphoekstraat 1, 4301XD in Zierikzee.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Lidl Zierikzee

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. De plaatselijke supermarkt bezoeken kost al snel 25 minuten. 72% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Zierikzee vindt boodschappen doen (te) lang duren. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Lidl bezoeken deze supermarkt zo’n 2 maal per week. Je boodschappen online bestellen kan al in 16 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en reken uit je tijdwinst! Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de trein naar een filiaal van de super te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Lidl is dat je niet meer hoef te slepen en trekken met boodschappentassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met artikelen als Yoghurt, Gratis en natuurlijk kaasfondu wegen bij elkaar al snel 24 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 363 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,7 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Lidl Zierikzee. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Pryma of de Lidl laten je ook online bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Olvarit en Becel. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 21 euro per week aan boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Lidl Zierikzee. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.In het verleden kon je profiteren van o.a. 2 halen 1 betalen. De supermarkt Lidl in Zierikzee heeft altijd scherpe actie’s. Folders van Lidl Zierikzee staan boordevol kortingpakkers.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Lidl, gevestigd aan de Schelphoekstraat 1 straat met de postcode (4301XD) te Zierikzee. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Ervaringen met Lidl Zierikzee

De Lidl in Zierikzee wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.3/10, gebaseerd op 109 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Lidl Zierikzee.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!