COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Lidl Noordwijk

Online boodschappen bestellen bij Lidl Noordwijk

Bekijk hier alle informatie over de Lidl in Noordwijk! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of direct online boodschappen bestellen? Je vindt hier alle benodigde info. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de supermarkten van Lidl in Noordwijk. Hier lees je onder meer over de top-aanbiedingen uit de folders, de wisselende openingstijden, en de locaties van de Lidl supermarkten in Noordwijk. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dat betekent: niet langer afzien met de welbekende zware tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Linksboven zie je een deel van de Lidl filialen in Noordwijk op een kaart weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de filialen die er zijn in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Noordwijk

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Noordwijk

Is de Lidl Noordwijk gesloten? Of maar weinig zin in een overvolle supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de boodschappen (als het kan) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Lidl. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de traditionele supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Relatief veel van de supermarkten in Noordwijk bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Lidl Noordwijk aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Noordwijk biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Geen folder gezien? Of check je de Lidl aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de veelgeprezen website van Lidl kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Boodschappen als peijnenburg, biologische yoghurt en ook producten uit de categorie riblap zijn regelmatig in de aanbieding bij Lidl Noordwijk. Klik op de knop hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Noordwijk

Op zoek naar de meest recente folder van Lidl Noordwijk? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Noordwijk. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de week-folder van de supermarkt perongeluk wordt weggegooid. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Lidl en klik op het kopje “folder”. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Dranken of Gekookte worst van huismerken en a-merken als Kips’ en Fazer. Selecteer de onderstaande link om de juiste folder van Lidl Noordwijk direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Noordwijk

Ontdek de juiste openingstijden van Lidl. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het grootste deel van de Lidl supers in Noordwijk is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De relatief kleine vestigingen van Lidl gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Noordwijk. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Lidl. Selecteer de button onder de tabel voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Rederijkersplein 8, 2203GB te Noordwijk.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Lidl Noordwijk

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Lidl? Het levert je veel voordelen op. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. De plaatselijke supermarkt bezoeken kost je al gauw ruim 30 minuten. 64% van de bevolking van Noordwijk denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. Consumenten die regelmatig langskomen bij Lidl bezoeken de super gemiddeld 2,9 maal per week. Boodschappen via internet doen kan in minder dan 19 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en bespaar al gauw een uur tijd. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijv. de scooter naar de supermarkt te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorgservice van Lidl houdt in dat je niet meer hoeft te slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Boodschappentassen bomvol boodschappen zoals snack, Dr. oetker en twix wegen gemiddeld al gauw 22 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Lidl! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 421 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim Û2,8 miljard euro. Een fraaie eigenschap van online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Noordwijk. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Pakgro en tevens de Poiesz Supermarkten bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Van Melle of Rambol. Door slim te kopen bespaar je al gauw 39 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Lidl Noordwijk. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 1+1 gratis. De supermarkt Lidl in Noordwijk heeft altijd scherpe actie’s. De folders van Lidl Noordwijk kun je ophalen in de winkel. Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Lidl, gelegen aan de Rederijkersplein 8 straat met de postcode (2203GB) in Noordwijk. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Jouw mening over Lidl Noordwijk

De Lidl in Noordwijk wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 88 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Geef je mening via het formulier hieronder. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Lidl Noordwijk.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!