logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Lidl Vlaardingen

Online bestellen bij Lidl Vlaardingen

Handig! Alle informatie over de Lidl in Vlaardingen! Op zoek naar specifieke openingstijden of kortingen en aanbiedingen van deze week, of direct online boodschappen bestellen? Je vindt hier alle benodigde info. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de vestigingen van Lidl in Vlaardingen. Hier bekijk je onder andere informatie over huidige folders, de uiteenlopende openingstijden, en de contactgegevens van de Lidl vestigingen in Vlaardingen. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Je hoort het goed: niet langer afzien met zware en onhandige tassen en kratten. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Aan de linkerkant bekijk je de Lidl supermarkten in Vlaardingen overzichtelijk weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de verschillende filialen. Altijd de actuele informatie binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Vlaardingen

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Vlaardingen

Is jouw favoriete Lidl Vlaardingen al gesloten? Of misschien gewoon even geen trek in een supermarkt waar je veel moet wachten? Gun jezelf het nodige gemak. Doe al je boodschappen via internet en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen door de koerier van Lidl. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de “normale” supermarkten. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Vlaardingen bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Lidl Vlaardingen aanbiedingen

De super van Lidl in Vlaardingen heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of in de vertrouwde weekfolder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de popualire site van Lidl kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Producten als Diepvries, Douwe Egberts koffie en Fris zijn relatief vaak in de aanbieding bij Lidl Vlaardingen. Klik nu op de onderstaande button voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Vlaardingen

Zoek jij de folder van Lidl Vlaardingen? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Vlaardingen. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder van de supermarkt simpelweg niet bezorgd wordt. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Lidl op je gemak via internet bekijken.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Lidl, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Wijn en/of Salami van bekende merken als Ravensbergen en Milner. Klik direct op de onderstaande button om de juiste folder van Lidl Vlaardingen meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Vlaardingen

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Lidl. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. De gemiddelde Lidl vestigingen in Vlaardingen is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De wat kleinere supermarkten van Lidl gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Lidl Vlaardingen. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Lidl. Selecteer de button onder de tabel voor meer details en informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Schiedamseweg 39, 3134BA in Vlaardingen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Lidl Vlaardingen

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl? Het biedt tal van voordelen! Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Het bezoeken van een supermarkt duurt al snel 34 minuten. 74% van inwoners in en nabij Vlaardingen vindt boodschappen doen (te) lang duren. De (terugkerende) bezoekers van Lidl bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,5 keer per week. Digitaal je boodschappen doen kan al in 10 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en en profiteer van extra vrije tijd. Ook hoef je niet langer met bijv. de fiets naar de supermarkt te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen aan huis geleverd door Lidl komt neer op het volgende: niet langer tillen en trekken met kratten en tassen. Plastic tassen en kratten boordevol populaire boodschappen zoals Gebak, belminuten en juist ook tulband wegen bij elkaar al snel 12 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Meer en meer consumenten beginnen ermee. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 412 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,1 miljard euro. Een mooi aspect van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Lidl Vlaardingen. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Aldi en de Aldi bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als XyliFresh of XyliFresh. Benut deze kansen en bespaar al snel 30 euro op de wekelijkse boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Is het onverhoopt niet mogelijk? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Lidl Vlaardingen. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 3+1 gratis. De supermarkt Lidl in Vlaardingen heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Lidl Vlaardingen krijg je regelmatig in de brievenbus.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Lidl, gevestigd aan de Schiedamseweg 39 weg met de postcode (3134BA) te Vlaardingen. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Geef jouw mening over Lidl Vlaardingen

De Lidl in Vlaardingen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 133 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Lidl Vlaardingen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!