logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Lidl Ter Apel

Online boodschappen doen bij Lidl Ter Apel

Check hier alle benodigde informatie over de Lidl in Ter Apel! Meer weten over de openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of direct beginnen met online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze website lees je handige info over de winkels van Lidl in Ter Apel. Hier lees je onder meer over aanbiedingen die je niet mag missen, openingstijden, en adresgegevens van de Lidl vestigingen in Ter Apel. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Niet langer tillen met tassen bomvol boodschappen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Links zie je de verschillende Lidl vestigingen in Ter Apel in Google Maps weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de verschillende filialen. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Ter Apel

Geen zin om naar de super te gaan?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Ter Apel

Is de Lidl Ter Apel gesloten? Of wellicht heb je even geen zin in een drukke supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel al je boodschappen online en laat de boodschappen (waar mogelijk) bezorgen tot in de keuken Lidl. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de “ouderwetse” supermarkten. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Meer en meer supers in Ter Apel leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Lidl Ter Apel aanbiedingen

De supermarkt van Lidl in Ter Apel zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of natuurlijk in de traditionele folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bestudeer je de Lidl aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de webstek van Lidl kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Items als schnitzel, viennetta en natuurlijk engelse melange zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Lidl Ter Apel. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor alle actuele aanbiedingen en acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Ter Apel

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Ter Apel? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Ter Apel. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder een keer niet bezorgd is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Lidl nu ook online raadplegen.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Maandverband maar ook Producten voor huisdieren van huismerken en a-merken als Qizini of Katharos. Klik op de button hieronder om de gewenste folder van Lidl Ter Apel direct in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Ter Apel

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De meeste Lidl vestigingen in Ter Apel kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De “kleine” supers van Lidl zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Ter Apel. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Klik op de link onder de openingstijden voor handige informatie en data over openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Nederveen Cappelstraat 45, 9561KM in Ter Apel.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Lidl Ter Apel

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Een bezoek aan de supermarktduurt vaak minimaal wel 25 minuten. 59% van de consumenten woonachtig in Ter Apel vindt boodschappen doen (te) lang duren. De (terugkerende) bezoekers van Lidl bezoeken het filiaal zo’n 2,9 keer op weekbasis. Via internet je boodschappen doen kan al in 5 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en en maak veel vrije tijd vrij. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijv. de brommer naar de supermarkt te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is het einde van sjorren en ploeteren met zware tassen. Boodschappentassen bomvol populaire boodschappen zoals hg, pers en vanzelfsprekend Rioja hebben zo een gewicht van ruim 25 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 385 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al Û2,8 miljard euro. Een relevant voordeel van online boodschappen kopen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Ter Apel. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Poiesz Supermarkten of de PLUS bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Peppadew of Bavaria. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 16 euro per week bij de supermarkt. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Lidl. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Lidl Ter Apel. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 30% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Ter Apel heeft voor jou de beste actie’s. De folders van Lidl Ter Apel zijn via internet te bekijken.Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Lidl, gevestigd aan de Nederveen Cappelstraat 45 weg met postcode (9561KM) te Ter Apel. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Beoordeel Lidl Ter Apel

De Lidl in Ter Apel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 134 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Alvast bedankt voor jouw review over de Lidl Ter Apel.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!