logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Coop Leidschendam

Online boodschappen doen bij Coop Leidschendam

Vind hier alle info over de Coop in Leidschendam! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, actuele aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je vindt er hier alle informatie over. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Coop. Op deze pagina doe je meer kennis op van de winkels van Coop in Leidschendam. Hier lees je onder meer over actuele aanbiedingen, info over koopzondagen/openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Coop vestigingen in Leidschendam. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Je hoort het goed: niet langer afzien met onhandige en zware tassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Links zie je de verschillende Coop winkels in Leidschendam in een kaartje gepresenteerd. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkten die er zijn. Altijd de actuele informatie via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Coop supermarkten in Leidschendam

Geen tijd voor de supermarkt?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Coop Leidschendam

Is de Coop Leidschendam al dicht? Of gewoon geen trek in een supermarkt waar je veel moet wachten? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) bezorgen tot in de keuken Coop. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “normale” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Meer en meer supers in Leidschendam doen aan thuisbezorging van boodschappen. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Coop Leidschendam aanbiedingen

De vestiging van Coop in Leidschendam staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bestudeer je de Coop aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de welbekende website van Coop vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Producten als verzorging, gouda en yomild zijn relatief vaak in de aanbieding bij Coop Leidschendam. Klik hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen van deze week.

Bekijk Coop Aanbiedingen

Folder Coop Leidschendam

Geïnteresseerd in de laatste folder van Coop Leidschendam? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Leidschendam. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder perongeluk wordt weggegooid. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Coop op je gemak via internet bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Coop, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Denk hierbij aan producten zoals Varkensrollade of Tournedos van huismerken en a-merken als Wereldkoks of A. Vogel. Klik op de knop hieronder om de actuele folder van Coop Leidschendam online te bekijken.

Bekijk Coop Folders

Openingstijden Coop Leidschendam

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Coop. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het grootste gedeelte van de Coop supermarkten in Leidschendam is al geopend vanaf een uur of 8. De sluitingstijden wisselen nogal. De naar verhouding wat kleinere filialen van Coop gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Coop Leidschendam. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Coop. Selecteer de button onder de tabel voor handige informatie en data over openingstijden van Coop. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Hoefblad 22, 2266JE in Leidschendam.

Maandag08:30 - 20:30
Dinsdag08:30 - 20:30
Woensdag08:30 - 20:30
Donderdag08:30 - 20:30
Vrijdag08:30 - 20:30
Zaterdag08:30 - 20:30
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Coop Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Coop Leidschendam

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Coop? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Allereerst is het tijdbesparend! Een tripje naar de supermarkt duurt gemiddeld 32 minuten. 50% van de supermarkt-bezoekers in Leidschendam vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De klanten die regelmatig komen bij Coop bezoeken de winkel gemiddeld gezien 1,7 maal per week. Via internet je boodschappen doen kan al in 17 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en en profiteer van extra vrije tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de metro naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen thuisbezorgd door Coop komt neer op het volgende: niet langer sjorren en ploeteren met zware tassen. De winkelwagen vol met (zware) boodschappen als ham, Ella maar juist ook varkensfilet hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 17 kilogram.

Online boodschappen doen bij Coop! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 344 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,4 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Coop Leidschendam. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Poiesz Supermarkten en tevens de Albert Heijn hebben ook een webshop. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als EcoMil of Thai Kitchen. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 26 euro per week aan boodschappen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Coop. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Coop Leidschendam. Je vind daarin alle actuele kortingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. In het verleden kon je profiteren van o.a. 45% korting op een product. De supermarkt Coop in Leidschendam heeft vaak aantrekkelijke actie’s. Folders van Coop Leidschendam staan boordevol kortingpakkers.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Coop, gelegen aan de Hoefblad 22 weg met de postcode (2266JE) te Leidschendam. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Geef jouw mening over Coop Leidschendam

De Coop in Leidschendam wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 152 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Coop Leidschendam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!