Lidl Noordwijkerhout

Lidl Noordwijkerhout

Online bestellen bij Lidl Noordwijkerhout

Lees hier alles over de Lidl in Noordwijkerhout! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, actuele aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je vindt er hier alle informatie over. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina doe je meer kennis op van de filialen van Lidl in Noordwijkerhout. Je vindt hier namelijk onder andere actuele aanbiedingen, openingstijden per winkel, en de locaties van de Lidl winkels in Noordwijkerhout. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Dus nooit meer zwoegen met de welbekende zware tassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Links zie je de verschillende Lidl filialen in Noordwijkerhout weergegeven in Google Maps. Hieronder vind je de adressen van de filialen die er zijn in deze plaats. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Noordwijkerhout

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Noordwijkerhout

Is jouw favoriete Lidl Noordwijkerhout niet langer geopend? Of geen zin in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel al je boodschappen online en laat alle artikelen (als het kan) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “normale” supermarkten. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Noordwijkerhout doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Lidl Noordwijkerhout aanbiedingen

De super van Lidl in Noordwijkerhout biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Deze week niets ontvangen? Of verken jij de laatste Lidl aanbiedingen graag via internet? Op de webstek van Lidl vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Boodschappen als vaatwastabletten, lychee of droge worst zijn graag geziene aanbiedingen bij Lidl Noordwijkerhout. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de laatste aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Noordwijkerhout

Zoek jij de folder van Lidl Noordwijkerhout? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Noordwijkerhout. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder vergeten is door de postbode. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Lidl tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Lidl en klik op het kopje “folder”. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Ijs en Yoghurt en Vissticks van bekende merken als Lanfranchi of Goeie Grutten. Klik direct op de onderstaande button om de welbekende folder van Lidl Noordwijkerhout direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Noordwijkerhout

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Lidl. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. De gemiddelde Lidl winkels in Noordwijkerhout gaat open om 8 uur ‘s morgens. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De “kleine” supers van Lidl gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Lidl Noordwijkerhout. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Of klik op de button hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Lidl. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Dorpsstraat 4, 2211GC in Noordwijkerhout.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Lidl Noordwijkerhout

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Boodschappen doen in de supermarkt kost al gauw 38 minuten. 63% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Noordwijkerhout denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Lidl bezoeken de super gemiddeld 2,1 keer per week. Via internet je boodschappen doen is tegenwoordig te doen in 13 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de metro naar de supermarkt af te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen bezorg service van Lidl is dat je niet meer hoef te sjouwen en slepen met tassen. De winkelwagen vol met artikelen als Tomaten, wereldgerecht en/of mp4 hebben al gauw een gewicht van 7 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 382 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,3 miljard euro. Een mooi aspect van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Noordwijkerhout. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Attent en Pakgro hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Magnum en Emmi. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 14 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Lidl Noordwijkerhout. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 25% korting op een product. De supermarkt Lidl in Noordwijkerhout heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Lidl Noordwijkerhout liggen klaar in het filiaal. Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Lidl aan de Dorpsstraat 4 straat met de postcode (2211GC) te Noordwijkerhout. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Geef jouw mening over Lidl Noordwijkerhout

De Lidl in Noordwijkerhout wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 118 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Noordwijkerhout.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!