Lidl Hoensbroek | Boodschappen bestellen en bezorgen

Lidl Hoensbroek

Lidl Hoensbroek

Online bestellen bij Lidl Hoensbroek

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Hoensbroek! Meer weten over de openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Alle informatie lees je hier! Laat nu je boodschappen bezorgen door Lidl. Op deze website lees je handige info over de vestigingen van Lidl in Hoensbroek. Je bekijkt hier onder andere weekaanbiedingen, openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Lidl filialen in Hoensbroek. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Dus zeg maar dag tegen ploeteren met bomvolle boodschappentassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Linksboven zie je een deel van de Lidl supermarkten in Hoensbroek op een kaart weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkten. Op deze manier heb je altijd het juiste adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Hoensbroek

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Hoensbroek

Is de Lidl Hoensbroek niet open? Of geen zin in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat alles (als het mogelijk is) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de fysieke winkels. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Een groot aantal supermarkten in Hoensbroek bezorgen boodschappen aan huis. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Lidl Hoensbroek aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Hoensbroek biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Deze week niets ontvangen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de site van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Producten als Schouderkarbonade, JP en vanzelfsprekend ros̩ zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Hoensbroek. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de beste aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Hoensbroek

Geïnteresseerd in de laatste folder van Lidl Hoensbroek? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Hoensbroek. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen gewoon eenmalig niet bezorgd is. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Lidl vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Lidl en selecteer hier het item “folder”. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Lucifers en ook Aardappelen van bekende merken als Bio+ en Castagno. Klik op de button hieronder om de gewenste folder van Lidl Hoensbroek direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Hoensbroek

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Lidl. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. De meerderheid van de Lidl vestigingen in Hoensbroek is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. De sluitingstijden wisselen nogal. De betrekkelijk kleine supermarkten van Lidl sluiten de deuren vaak al rond 6. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Hoensbroek. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Lidl. Klik op de knop hieronder en controleer de huidige openingstijden van Lidl. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Hoofdstraat 66, 6432GG in Hoensbroek.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Lidl Hoensbroek

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Boodschappen doen in de supermarkt kost al gauw 31 minuten. 78% van de bewoners van Hoensbroek vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. De vaste klanten van Lidl bezoeken de supermarkt gemiddeld 2 maal per week. Je boodschappen online bestellen kan al binnen 7 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de auto naar de supermarkt te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen thuisbezorgd door Lidl komt neer op het volgende: niet langer tillen en trekken met kratten en tassen. Tassen en kratten bomvol supermarkt-producten zoals Heineken pils, slimpie en uiteraard ook Multivit wegen bij elkaar al snel 27 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 442 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van Û2,8 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van via internet boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Hoensbroek. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Lidl en de Hoogvliet laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Walden Farms of Hak. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 33 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Lidl Hoensbroek. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.In het verleden kon je profiteren van o.a. 3 halen 2 betalen. De supermarkt Lidl in Hoensbroek heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Lidl Hoensbroek zijn interessant om te bekijken.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Lidl aan de Hoofdstraat 66 straat met de postcode (6432GG) in Hoensbroek. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Beoordeel Lidl Hoensbroek

De Lidl in Hoensbroek wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 187 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Lidl Hoensbroek.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!