logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Lidl Helmond

Online bestellen bij Lidl Helmond

Bekijk hier alle informatie over de Lidl in Helmond! Op zoek naar specifieke openingstijden of aanbiedingen en kortingsacties, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de supermarkten van Lidl in Helmond. Je treft hier onder meer de beste kortingen en acties uit de folder, details over openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Lidl filialen in Helmond. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Dus zeg maar dag tegen lopen met volgepakte tassen en kratten. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Hiernaast zie je de Lidl supermarkten in Helmond op een overzichtelijke manier. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de filialen die er zijn in deze plaats. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Helmond

Geen tijd voor de supermarkt?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Helmond

Is jouw favoriete Lidl Helmond niet open? Of maar weinig zin in een drukke supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat de boodschappen (als het kan) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de supermarkten. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Een groot aantal supermarkten in Helmond leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Lidl Helmond aanbiedingen

De supermarkt van Lidl in Helmond heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Folder gemist? Of verken jij de laatste Lidl aanbiedingen graag via internet? Op de popualire site van Lidl bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Items zoals douwe egberts senseo, beer of kalkoen vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Lidl Helmond. Klik hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Helmond

Op zoek naar de actuele folder van Lidl Helmond? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Helmond. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de supermarkt-folder simpelweg niet bezorgd wordt. Handig: Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Lidl en selecteer hier het item “folder”. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Kipfilet en/of Hamburger van huismerken en a-merken als Fijn Lijntje en Page. Selecteer de button hieronder om de gewenste folder van Lidl Helmond direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Helmond

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. Het grootste gedeelte van de Lidl filialen in Helmond is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Lidl gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Lidl Helmond. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Lidl. Klik op de knop hieronder en check specifieke info over openingstijden van Lidl. Je kunt denken aan de winkel aan de Heistraat 65, 5701HH te Helmond.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Lidl Helmond

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Allereerst is het tijdbesparend! Boodschappen doen kost je al gauw ruim 29 minuten. 59% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Helmond is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,4 keer per week. Je boodschappen online bestellen kan in minder dan 5 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijv. de fiets richting de supermarkt te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen aan huis geleverd door Lidl houdt in dat je niet meer hoeft te sjorren met zware boodschappentassen. Tassen en kratten bomvol producten als mie, usb-stick en boodschappen uit de categorie Crevino frizzante wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 15 kilogram.

Online boodschappen doen bij Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 346 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan Û4 miljoen euro. Een mooi aspect van online boodschappen doen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Helmond. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Aldi plus de Jan Linders bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Oma’s Cake en Naturya. Benut deze kansen en bespaar al snel 30 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Lidl Helmond. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 45% korting op een product. De supermarkt Lidl in Helmond heeft vaak aantrekkelijke actie’s. Folders van Lidl Helmond zijn interessant om te bekijken.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Lidl aan de Heistraat 65 straat met de postcode (5701HH) in Helmond. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Geef jouw mening over Lidl Helmond

De Lidl in Helmond wordt gemiddeld beoordeeld met een 8/10, gebaseerd op 240 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Alvast bedankt voor jouw review over de Lidl Helmond.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!