Lidl Heerenveen | Boodschappen bestellen en bezorgen

Lidl Heerenveen

Lidl Heerenveen

Online bestellen bij Lidl Heerenveen

Handig! Alle informatie over de Lidl in Heerenveen! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of direct online boodschappen bestellen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de filialen van Lidl in Heerenveen. Je vindt hier onder andere actuele aanbiedingen, info over koopzondagen/openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Lidl winkels in Heerenveen. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Het einde van slepen met zware kratten en tassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Hiernaast zie je de Lidl winkels in Heerenveen overzichtelijk weergegeven. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de filialen. Zo heb jij altijd de juiste adressen beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Heerenveen

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Heerenveen

Is de Lidl Heerenveen momenteel niet open? Of misschien gewoon even geen trek in een drukbezochte supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Doe al je boodschappen via internet en laat de boodschappen (als het kan) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de traditionele supermarkt. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Steeds meer supermarkten in Heerenveen doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Lidl Heerenveen aanbiedingen

De supermarkt van Lidl in Heerenveen zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze bekijk je op de website maar ook in de bekende weekfolder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen graag via internet? Op de popualire site van Lidl kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Producten als Glen Talloch whisky, prei en juist ook bakmixen zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Heerenveen. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de wekelijske aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Heerenveen

Op zoek naar de laatste folder van Lidl Heerenveen? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Heerenveen. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder gewoon eenmalig niet bezorgd is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Lidl nu ook online raadplegen.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Lidl, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Zuivel en/of Bami van grote merken als La Menute of Coca-Cola. Klik op de knop hieronder om de folder van deze week van Lidl Heerenveen meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Heerenveen

Bekijk hier de actuele openingstijden van Lidl. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het grootste gedeelte van de Lidl supermarkten in Heerenveen is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Lidl gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Heerenveen. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Lidl. Selecteer de button hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Sallandlaan 31, 8443BC in Heerenveen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Lidl Heerenveen

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Allereerst is het tijdbesparend! Boodschappen doen in de supermarkt duurt al snel 22 minuten. 68% van de consumenten in Heerenveen vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De (meer loyale) klanten van Lidl bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,9 maal op weekbasis. Online boodschappen kopen kan al in 15 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en en maak veel vrije tijd vrij. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de benenwagen naar de supermarkt af te reizen.

Een ander voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Lidl is dat je niet langer hoeft te trekken en slepen met kratten en tassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met supermarkt-producten zoals ros, elstar en ook producten uit de categorie uniekaas wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 10 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 358 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim Û3,4 miljard euro. Een fraaie eigenschap van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Heerenveen. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Attent of de Nettorama hebben ook een webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Enkco en Joannusmolen. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 18 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Lidl. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Lidl Heerenveen. In deze flyers vind je actuele kortingen. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 35% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Heerenveen heeft voor jou de beste actie’s. Folders van Lidl Heerenveen zijn ook online te raadplegen.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl aan de Sallandlaan 31 weg met de postcode (8443BC) te Heerenveen. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Schrijf een review over Lidl Heerenveen

De Lidl in Heerenveen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 217 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Lidl Heerenveen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!