Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Brunssum

Online boodschappen doen bij Lidl Brunssum

Vind hier alle info over de Lidl in Brunssum! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of direct beginnen met online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de filialen van Lidl in Brunssum. Je leest hier bijvoorbeeld over de top-aanbiedingen uit de folders, details over openingstijden, en adressen van de verschillende Lidl supermarkten in Brunssum. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Je hoort het goed: niet langer sjorren met zware en onhandige tassen en kratten. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de linkerkant zie je de Lidl filialen in Brunssum in Google Maps weergegeven. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de supermarkten. Zo heb jij altijd de juiste adressen online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Brunssum

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Brunssum

Is jouw favoriete Lidl Brunssum al dicht? Of zit je even niet te wachten op een supermarkt waar je veel moet wachten? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat alles (als het mogelijk is) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Brunssum bezorgen boodschappen aan huis. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Lidl Brunssum aanbiedingen

De winkel van Lidl in Brunssum heeft altijd scherpe aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of raadpleeg je de Lidl aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de website van Lidl vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Producten zoals Coebergh, geitenkaas maar ook jos poell vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Lidl Brunssum. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor alle relevante aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Brunssum

Zoek jij de meest recente folder van Lidl Brunssum? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Brunssum. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de week-folder van de supermarkt niet in jouw brievenbus beland is. Gelukkig kun je de folder van Lidl ook via internet bekijken.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Lidl, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Gekookte worst en/of Speklap van grote merken als Karina en Carpe Diem. Klik direct op de onderstaande button om de week-folder van Lidl Brunssum meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Brunssum

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. Het gros van de Lidl supermarkten in Brunssum gaat open om 8 uur ‘s morgens. De sluitingstijden wisselen nogal. De wat kleinere supermarkten van Lidl gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Lidl Brunssum. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Klik op de onderstaande knop voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Schildstraat 54, 6444XM in Brunssum.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Lidl Brunssum

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Lidl? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Een bezoek aan de supermarktkost al gauw 28 minuten. 67% van de supermarkt-bezoekers in Brunssum vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De (meer loyale) klanten van Lidl bezoeken de winkel ongeveer 2,1 maal per week. Via internet je boodschappen doen is al gepiept in 5 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de fiets richting de supermarkt te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Lidl houdt in dat je niet meer hoeft te sjorren en ploeteren met zware tassen. Plastic tassen en kratten boordevol items zoals oranje, Vinegar of Asr wegen, schrik niet, al snel 17 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 437 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 2,9 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Brunssum. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als EMTƒ Supermarkten en tevens de Albert Heijn bieden ook een speciale online webshop. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Karvan CŽvitam of Sapori. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 17 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Lidl Brunssum. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 2 halen 1 betalen. De supermarkt Lidl in Brunssum heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Lidl Brunssum kun je ophalen in de winkel. Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Lidl aan de Schildstraat 54 straat met de postcode (6444XM) te Brunssum. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Jouw mening over Lidl Brunssum

De Lidl in Brunssum wordt gemiddeld beoordeeld met een 9/10, gebaseerd op 91 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Geef je mening via het formulier hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Brunssum.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!