Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Hoogeveen

Online bestellen bij Lidl Hoogeveen

Check hier alle benodigde informatie over de Lidl in Hoogeveen! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, acties/aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Lidl. Hier vind je meer gegevens over de filialen van Lidl in Hoogeveen. Je vindt hier onder andere actuele aanbiedingen, info over openingstijden, en de contactgegevens van de Lidl filialen in Hoogeveen. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Het einde van sjorren met onhandige en zware tassen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Links zie je de verschillende Lidl supermarkten in Hoogeveen overzichtelijk weergegeven. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Hoogeveen

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Hoogeveen

Is de Lidl Hoogeveen momenteel niet open? Of gewoon geen trek in een drukke, soms overvolle supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de producten (indien mogelijk) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Lidl. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de traditionele supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Relatief veel van de supermarkten in Hoogeveen bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Lidl Hoogeveen aanbiedingen

De super van Lidl in Hoogeveen biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen het liefst online? Op de site van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen zoals broodbeleg, middel en ook producten uit de categorie witte reus zijn relatief vaak in de aanbieding bij Lidl Hoogeveen. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Hoogeveen

Zoek jij de meest recente folder van Lidl Hoogeveen? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Hoogeveen. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder wellicht niet in jouw brievenbus beland is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Lidl, daar vind je altijd de actuele folder. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Spaghetti en Batterijen van huismerken en a-merken als Westminster en Sapori. Klik op de onderstaande link om de gewenste folder van Lidl Hoogeveen direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Hoogeveen

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Lidl. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De meerderheid van de Lidl supermarkten in Hoogeveen is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De betrekkelijk kleine supermarkten van Lidl sluiten de deuren vaak al rond 6. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Lidl Hoogeveen. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Selecteer de button onder de tabel en lees meer over de actuele openingstijden van Lidl. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Schutsplein 49, 7907CZ te Hoogeveen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Lidl Hoogeveen

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Lidl? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. Het doen van boodschappen duurt al snel 33 minuten. 71% van de consumenten woonachtig in Hoogeveen vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken deze supermarkt zo’n 2,7 maal per week. Boodschappen via internet doen is tegenwoordig te doen in 9 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de auto naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Lidl is dat je je niet meer druk hoeft te maken over slepen en trekken met boodschappentassen. Het winkelmandje bomvol populaire boodschappen zoals Gebak, Spinazie en juist ook knorr wereldgerecht wegen gemiddeld al gauw 26 kilogram.

Online boodschappen doen bij Lidl! Meer en meer consumenten beginnen ermee. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 433 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,2 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen doen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Hoogeveen. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Pryma plus de Deen bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Raak of Koopmans. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 39 euro per week aan boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Lidl. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Lidl Hoogeveen. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. In het verleden kon je profiteren van o.a. 2+1 gratis. De supermarkt Lidl in Hoogeveen vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Lidl Hoogeveen zijn interessant om te bekijken.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl aan de Schutsplein 49 straat met postcode (7907CZ) in Hoogeveen. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Ervaringen met Lidl Hoogeveen

De Lidl in Hoogeveen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 232 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Lidl Hoogeveen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!