Lidl Grou | Boodschappen bestellen en bezorgen

Lidl Grou

Lidl Grou

Online boodschappen bestellen bij Lidl Grou

Vind hier alle info over de Lidl in Grou! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Je vindt er hier alle informatie over. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze website lees je handige info over de supermarkten van Lidl in Grou. Je vindt hier onder andere de top-aanbiedingen uit de folders, de wisselende openingstijden, en adresgegevens van de Lidl winkels in Grou. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Dus zeg maar dag tegen tillen met zware en onhandige tassen en kratten. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Aan de andere kant zie je de Lidl filialen in Grou weergegeven in Google Maps. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkten die er zijn. Altijd de actuele informatie online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Grou

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Grou

Is de Lidl Grou al gesloten? Of even geen tijd over voor een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel al je boodschappen online en laat de boodschappen (waar mogelijk) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de “normale” supermarkten. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Meer en meer supers in Grou bezorgen boodschappen aan huis. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Lidl Grou aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Grou biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website maar ook in de bekende weekfolder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of check je de Lidl aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de site van Lidl vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Artikelen als vaatwastabletten, dr oetker pizza maar ook keuken zijn vaak in de aanbieding bij Lidl Grou. Klik op de onderstaande button voor alle actuele aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Grou

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Grou? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Grou. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder niet aangekomen is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Lidl ook via internet bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Lidl en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Chocolade en ook Diepvriesgroente van grote merken als Lindemans en Dubbel Friss. Klik direct op de onderstaande button om de week-folder van Lidl Grou meteen te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Grou

Check hier de actuele openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. Het grootste deel van de Lidl vestigingen in Grou is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De lokale/kleinere supers van Lidl gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Grou. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Lidl. Of klik op de button hieronder en controleer de huidige openingstijden van Lidl. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Stationsweg 38, 9001EH te Grou.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Lidl Grou

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het biedt ontzettend veel gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Een bezoekje aan de super duurt minimaal al gauw 38 minuten. 72% van de bewoners van Grou gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. De (meer loyale) klanten van Lidl bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,5 keer per week. Online boodschappen doen gebeurt al in 8 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en en gun jezelf wat extra tijd. Ook hoef je niet langer met bijv. de tram naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen thuisbezorgd door Lidl is: niet meer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Tassen en zakken afgeladen met producten als ros, Bouillon maar juist ook mini wegen gemiddeld al gauw 30 kilogram.

Online boodschappen doen bij Lidl! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 358 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,7 miljard euro. Een relevant voordeel van online boodschappen bestellen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Lidl Grou. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als MCD plus de Hoogvliet hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Drum of Ysco. Door slim te kopen bespaar je al gauw 24 euro per week bij de supermarkt. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Lidl Grou. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 40% korting op een product. De supermarkt Lidl in Grou heeft altijd scherpe actie’s. De folders van Lidl Grou zijn ook online te raadplegen.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl aan de Stationsweg 38 straat met postcode (9001EH) te Grou. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Review van Lidl Grou

De Lidl in Grou wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 77 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Alvast bedankt voor jouw review over de Lidl Grou.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!