Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Geleen

Online boodschappen bestellen bij Lidl Geleen

Check hier alle benodigde informatie over de Lidl in Geleen! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, acties/aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Het kan allemaal! Laat nu je boodschappen bezorgen door Lidl. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de supermarkten van Lidl in Geleen. Hier lees je onder meer over de beste kortingen en acties uit de folder, info over openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Lidl winkels in Geleen. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Oftewel: niet meer zeulen met de welbekende zware tassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de linkerkant zie je de Lidl supermarkten in Geleen overzichtelijk weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de supers. Zo heb jij altijd de juiste adressen tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Geleen

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Geleen

Is jouw favoriete Lidl Geleen op dit moment gesloten? Of zit je even niet te wachten op een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Lidl. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de “ouderwetse” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Geleen hebben een eigen bezorgdienst. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Geleen aanbiedingen

De winkel van Lidl in Geleen biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de webstek van Lidl kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Items als brood, dressing maar juist ook geroosterd brood zijn relatief vaak in de aanbieding bij Lidl Geleen. Klik op de knop hieronder voor de laatste aanbiedingen en acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Geleen

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Lidl Geleen? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Geleen. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder van de supermarkt simpelweg niet bezorgd wordt. Handig: Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl en klik op het kopje “folder”. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Goede voorbeelden zijn o.a. PindaÕs en ook Sausje van grote merken als Maoam of Raw Super Food. Klik direct op de onderstaande button om de actuele folder van Lidl Geleen direct in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Geleen

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. Het gros van de Lidl supers in Geleen is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De naar verhouding wat kleinere filialen van Lidl sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Lidl Geleen. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Lidl. Klik op de knop hieronder en controleer de huidige openingstijden van Lidl. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Annastraat 7, 6161GV in Geleen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Lidl Geleen

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Het levert je veel voordelen op. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Een tripje naar de supermarkt kost je al gauw ruim 24 minuten. 68% van inwoners in en nabij Geleen is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken het filiaal zo’n 1,7 maal op weekbasis. Digitaal je boodschappen doen gebeurt al in 6 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en en gun jezelf wat extra tijd. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijv. de auto naar de supermarkt af te reizen.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorg service van Lidl is: niet langer tillen en trekken met kratten en tassen. Boodschappentassen vol met (zware) boodschappen als rijst, stick en natuurlijk brownie hebben zo een gewicht van ruim 26 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 342 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar 2,6 miljard euro. Een fraaie eigenschap van via internet je boodschappen bestellen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Geleen. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Aldi of MCD hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Panadero of Bertolli. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 33 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Lidl Geleen. Je vind daarin alle actuele kortingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 50% korting op een product. De supermarkt Lidl in Geleen vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Lidl Geleen zijn via internet te bekijken.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Lidl aan de Annastraat 7 weg met de postcode (6161GV) in Geleen. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Ervaringen met Lidl Geleen

De Lidl in Geleen wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 172 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Lidl Geleen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!