logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Lidl Boxmeer

Online boodschappen bestellen bij Lidl Boxmeer

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Boxmeer! Op zoek naar specifieke openingstijden of aanbiedingen en kortingsacties, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Alle informatie lees je hier! Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op supermarkten.org lees je alles over de vestigingen van Lidl in Boxmeer. Je vindt hier namelijk onder andere de top-aanbiedingen uit de folders, de uiteenlopende openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Lidl filialen in Boxmeer. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Niet meer afzien met de welbekende zware tassen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Aan de andere kant zie je de Lidl supermarkten in Boxmeer overzichtelijk weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de verschillende filialen. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Boxmeer

Super gesloten, of geen tijd?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Boxmeer

Is de winkel Lidl Boxmeer niet open? Of even geen tijd over voor een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat alles (als het mogelijk is) bezorgen tot in de keuken Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de reguliere supermarkt. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Boxmeer hebben een eigen bezorgdienst. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Boxmeer aanbiedingen

De winkel van Lidl in Boxmeer heeft altijd scherpe aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen liever online? Op de veelgeprezen website van Lidl kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Artikelen zoals Stimorol, pies en vanzelfsprekend whiska zijn graag geziene aanbiedingen bij Lidl Boxmeer. Klik op de onderstaande button voor de laatste aanbiedingen van deze week.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Boxmeer

Op zoek naar de laatste folder van Lidl Boxmeer? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Boxmeer. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de week-folder van de supermarkt perongeluk wordt weggegooid. Gelukkig kun je de folder van Lidl op je gemak via internet bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Lidl, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Goede voorbeelden zijn o.a. Wc-papier en/of Vermicelli van bekende merken als Tartex of Eat Water. Selecteer de onderstaande button om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Lidl Boxmeer online te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Boxmeer

Ontdek de juiste openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. De gemiddelde Lidl filialen in Boxmeer is al geopend vanaf een uur of 8. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De lokale/kleinere supers van Lidl sluiten rond een uur of 6. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Lidl Boxmeer. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Lidl. Klik op de link onder de tabel en check specifieke info over openingstijden van Lidl. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Spoorstraat 2, 5831CL in Boxmeer.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Lidl Boxmeer

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl? Het levert je veel voordelen op. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Een bezoek aan de supermarktkost je al gauw ruim 25 minuten. 55% van de inwoners van Boxmeer vindt boodschappen doen (te) lang duren. De (meer loyale) klanten van Lidl bezoeken de super gemiddeld 1,7 keer per week. Online boodschappen doen kan al binnen 19 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en bespaar al gauw een uur tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de trein naar de supermarkt af te reizen.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorg service van Lidl houdt in dat je niet meer hoeft te trekken en slepen met kratten en tassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met (zware) boodschappen als vaatwastabletten, riblap en ook producten uit de categorie Asr kunnen al gauw meer wegen dan 29 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 365 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar 3,1 miljard euro. Een groot voordeel van online boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Boxmeer. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Agrimarkt plus de EMTƒ Supermarkten bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Weight Watchers en Peak’s Free From. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 12 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Lidl Boxmeer. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 3 halen 2 betalen. De supermarkt Lidl in Boxmeer heeft voor jou de beste actie’s. Folders van Lidl Boxmeer zijn via internet te bekijken.Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl aan de Spoorstraat 2 weg (5831CL) te Boxmeer. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Review van Lidl Boxmeer

De Lidl in Boxmeer wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 237 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Boxmeer.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!