Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Lidl Ermelo

Online boodschappen doen bij Lidl Ermelo

Bekijk hier alle informatie over de Lidl in Ermelo! Op zoek naar specifieke openingstijden of aanbiedingen en kortingsacties, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Het kan allemaal! Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de vestigingen van Lidl in Ermelo. Je leest hier bijvoorbeeld over de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, info over koopzondagen/openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Lidl vestigingen in Ermelo. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Oftewel: niet meer zeulen met zware en onhandige tassen en kratten. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Aan de linkerkant bekijk je de Lidl filialen in Ermelo op een kaart weergegeven. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de supermarkten die er zijn. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand.

BezorgkostenBeoordelingBestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Ermelo

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Ermelo

Is jouw favoriete Lidl Ermelo al dicht? Of maar weinig zin in een drukke supermarkt? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat de boodschappen (als het kan) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “normale” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Ermelo doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Lidl Ermelo aanbiedingen

De super van Lidl in Ermelo heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online maar ook in de bekende weekfolder. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen het liefst digitaal? Op de webstek van Lidl kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Producten zoals bakvorm, Roosvice en juist ook Champagne zijn relatief vaak in de aanbieding bij Lidl Ermelo. Klik hieronder voor de beste aanbiedingen van deze week.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Ermelo

Zoek jij de meest recente folder van Lidl Ermelo? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Ermelo. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de week-folder van de supermarkt niet in jouw brievenbus beland is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Lidl ook via internet bekijken.

Hiervoor open je de website van Lidl en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Leverworst of Zout van huismerken en a-merken als Ricar of John Altman. Selecteer de onderstaande link om de laatste folder van Lidl Ermelo online te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Ermelo

Bekijk hier de actuele openingstijden van Lidl. Deze zijn namelijk nogal wisselend. De meeste Lidl winkels in Ermelo is al geopend vanaf een uur of 8. De sluitingstijden wisselen nogal. De wat kleinere supermarkten van Lidl sluiten rond een uur of 6. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Ermelo. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Lidl. Klik op de link onder de openingstijden voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Garsteland 4, 3851MJ te Ermelo.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Lidl Ermelo

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Het levert je veel voordelen op. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Een tripje naar de supermarkt duurt al snel 30 minuten. 74% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Ermelo gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. Klanten van Lidl bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,1 maal per week. Via internet je boodschappen doen gebeurt al in 18 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Daarnaast hoef je niet langer met bijvoorbeeld de scooter naar een filiaal van de super te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bezorgservice van Lidl is dat je niet meer hoef te slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). De kratten en boodschappentassen afgeladen met artikelen als vis, holland maar juist ook Rivel wegen, schrik niet, al snel 21 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 408 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 2,6 miljard euro. Een mooi kenmerk van via internet je boodschappen bestellen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Ermelo. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Attent en Hoogvliet laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Fertilia of Remia. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 40 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Lidl Ermelo. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.In het verleden kon je profiteren van o.a. 35% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Ermelo vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Lidl Ermelo zijn ook online te raadplegen.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Lidl, gevestigd aan de Garsteland 4 weg (3851MJ) in Ermelo. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Wat zijn jouw ervaringen met Lidl Ermelo

De Lidl in Ermelo wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 218 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Geef je mening via het formulier hieronder. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Lidl Ermelo.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!