logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

MCD Rotterdam

Online boodschappen doen bij MCD Rotterdam

Hier lees je alles wat je moeten weten over de MCD in Rotterdam! Meer weten over de openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van MCD. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de supermarkten van MCD in Rotterdam. Hier lees je onder meer over de top-aanbiedingen uit de folders, info over koopzondagen/openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de MCD winkels in Rotterdam. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Het einde van sjorren met loodzware boodschappentassen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Aan de linkerkant bekijk je de MCD supermarkten in Rotterdam in Google Maps weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de relevante supers in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht MCD supermarkten in Rotterdam

Super gesloten, of geen tijd?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst MCD Rotterdam

Is de winkel MCD Rotterdam al dicht? Of gewoon geen trek in een drukbezochte supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel al je boodschappen online en laat de boodschappen (waar mogelijk) bezorgen door de koerier van MCD. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de fysieke winkels. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Rotterdam doen aan thuisbezorging van boodschappen. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

MCD Rotterdam aanbiedingen

De super van MCD in Rotterdam heeft altijd scherpe aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of verken jij de laatste MCD aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de webshop van MCD bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Items als yofresh, doekje en boodschappen uit de categorie bolletjes zijn graag geziene aanbiedingen bij MCD Rotterdam. Klik op de link hieronder voor de meest recente aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk MCD Aanbiedingen

Folder MCD Rotterdam

Op zoek naar de actuele folder van MCD Rotterdam? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Rotterdam. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de supermarkt-folder onbedoeld bij het afval komt. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van MCD ook online op je gemak bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van MCD en klik op “aanbiedingen” of “folder”. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Welbekende voorbeelden van producten zijn Frituurvet maar ook Chocoladepasta van grote merken als Dr. Oetker of A. Vogel. Klik direct op de onderstaande button om de aanbiedingen, verzameld in de folder van MCD Rotterdam direct in te zien.

Bekijk MCD Folders

Openingstijden MCD Rotterdam

Check hier de actuele openingstijden van MCD. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het meerendeel van de MCD winkels in Rotterdam is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. De sluitingstijden wisselen nogal. De relatief kleine vestigingen van MCD sluiten de deuren vaak al rond 6. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van MCD Rotterdam. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. Controleer de huidige openingstijden op de website van MCD. Klik op de knop hieronder en controleer de huidige openingstijden van MCD. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Wolphaertsbocht 23, 3082AB in Rotterdam.

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00
Zaterdag09:00 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk MCD Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over MCD Rotterdam

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door MCD? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Het doen van boodschappen kost al gauw 27 minuten. 53% van de supermarkt-bezoekers in Rotterdam vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De klanten die regelmatig komen bij MCD bezoeken de super gemiddeld 2,1 keer per week. Je boodschappen online bestellen is tegenwoordig te doen in 8 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en en maak veel vrije tijd vrij. Verder hoef jij niet langer met bijv. de bestelbus richting de supermarkt te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen thuisbezorgd door MCD is dat je niet langer hoeft te sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Plastic tassen en kratten boordevol producten als bloemkool, belegen kaas maar bijvoorbeeld ook wasverzachter wegen, schrik niet, al snel 6 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij MCD! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 426 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,2 miljard euro. Een mooi kenmerk van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij MCD Rotterdam. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als PLUS en zelfs de Pakgro bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Van Dijk of Healthy People. Door slim te kopen bespaar je al gauw 39 euro op de wekelijkse boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij MCD. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van MCD Rotterdam. Je vind daarin alle actuele kortingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 30% korting op een product. De supermarkt MCD in Rotterdam vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van MCD Rotterdam vind je dikwijls tussen de post. De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de MCD, gevestigd aan de Wolphaertsbocht 23 straat met de postcode (3082AB) in Rotterdam. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Beoordeel MCD Rotterdam

De MCD in Rotterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.4/10, gebaseerd op 112 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de MCD Rotterdam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!