Lidl Dongen | Boodschappen bestellen en bezorgen

Lidl Dongen

Lidl Dongen

Online bestellen bij Lidl Dongen

Lees hier alles over de Lidl in Dongen! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Lidl. Op deze pagina doe je meer kennis op van de vestigingen van Lidl in Dongen. Je treft hier onder meer de top-aanbiedingen uit de folders, info over koopzondagen/openingstijden, en adresgegevens van de Lidl winkels in Dongen. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Dus nooit meer zwoegen met de welbekende zware tassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Links zie je de verschillende Lidl winkels in Dongen op een kaart weergegeven. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de relevante supers in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Dongen

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Dongen

Is de Lidl Dongen op dit moment gesloten? Of zit je even niet te wachten op een overvolle supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de complete order (indien mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de “offline” supermarkten. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Dongen leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Dongen aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Dongen biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Folder niet ontvangen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen graag op internet? Op de popualire site van Lidl kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Artikelen zoals oranjekoek, Noorse zalm en natuurlijk Glorix vind je vaak in de aanbieding bij Lidl Dongen. Klik nu op de onderstaande button voor een compleet overzicht van de aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Dongen

Zoek jij de meest recente folder van Lidl Dongen? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Dongen. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen niet aangekomen is. Gelukkig kun je de folder van Lidl ook online op je gemak bekijken.

Hiervoor open je de website van Lidl, hier tref je doorgaans de folder van deze week. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Ham en/of Tandenborstel van huismerken en a-merken als Bakkersbest of Gadeschi. Selecteer de onderstaande link om de welbekende folder van Lidl Dongen direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Dongen

Altijd handig: De actuele openingstijden van Lidl. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het grootste gedeelte van de Lidl supermarkten in Dongen is open vanaf plusminus 8 uur. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Lidl gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Dongen. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Lidl. Of klik op de button hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Lidl. Je kunt denken aan de winkel aan de Windmolenweg 4, 5102AJ in Dongen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Lidl Dongen

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Het biedt ontzettend veel gemak. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Een bezoek aan de supermarktkost je al gauw ruim 31 minuten. 52% van de supermarkt-bezoekers in Dongen vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 2,7 maal op weekbasis. Digitaal je boodschappen doen kan al in 12 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Verder hoef jij niet langer met bijv. de brommer naar een filiaal van de super te gaan.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is: niet langer sjorren en ploeteren met zware tassen. Boodschappentassen bomvol boodschappen zoals bijvoorbeeld slammers energy, Sourcy en/of mest hebben zo een gewicht van ruim 29 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Meer en meer consumenten beginnen ermee. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 427 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,4 miljard euro. Een mooi kenmerk van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Lidl Dongen. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als EMTƒ Supermarkten en zelfs de Vomar bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Whey Premium of Passendale. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 29 euro per week bij de supermarkt. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Lidl Dongen. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. In het verleden kon je profiteren van o.a. 35% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Dongen wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Lidl Dongen vind je dikwijls tussen de post. Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl, gelegen aan de Windmolenweg 4 straat (5102AJ) te Dongen. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Beoordeel Lidl Dongen

De Lidl in Dongen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.3/10, gebaseerd op 203 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Lidl Dongen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!