Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Franeker

Online bestellen bij Lidl Franeker

Lees hier alles over de Lidl in Franeker! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, acties/aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de filialen van Lidl in Franeker. Je treft hier onder meer aanbiedingen die je niet mag missen, info over openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Lidl filialen in Franeker. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Niet langer slepen met bomvolle boodschappentassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Linksboven zie je een deel van de Lidl supermarkten in Franeker in een handig kaartje weergegeven. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de supers. Zo heb jij altijd de juiste adressen bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Franeker

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Franeker

Is de winkel Lidl Franeker niet open? Of misschien gewoon even geen trek in een drukke supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de boodschappen (waar mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Lidl. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de supermarkten. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Opvallend: een groeiend aantal supers in Franeker bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Franeker aanbiedingen

De supermarkt van Lidl in Franeker biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of natuurlijk in de traditionele folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of check jij de nieuwste Lidl aanbiedingen graag via internet? Op de welbekende website van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Producten zoals Warsteiner, pies en/of panty zijn graag geziene aanbiedingen bij Lidl Franeker. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Franeker

Op zoek naar de meest recente folder van Lidl Franeker? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Franeker. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder wellicht simpelweg niet bezorgd wordt. Handig: Je kunt de folder van Lidl vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Daarvoor ga je naar de website van Lidl, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Vis en Eieren van huismerken en a-merken als Sanday’s of Enkco. Selecteer de onderstaande link om de welbekende folder van Lidl Franeker meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Franeker

Ontdek de juiste openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. Het grootste deel van de Lidl winkels in Franeker gaat open om 8 uur ‘s morgens. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De wat kleinere supermarkten van Lidl zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl Franeker. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Klik direct om de knop hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Lidl. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Leeuwarderweg 4, 8801BV in Franeker.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Lidl Franeker

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Een bezoekje aan de super duurt al snel 36 minuten. 61% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Franeker vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De vaste klanten van Lidl bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 2,8 maal per week. Boodschappen doen in een webshop gebeurt al in 16 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Verder hoef jij niet langer met bijvoorbeeld de bus naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen aan huis bezorgd door Lidl is dat je niet langer hoeft te slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Tassen en kratten bomvol boodschappen zoals tol, arla biologische en ook producten uit de categorie mousse hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 26 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 408 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 2,9 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen kopen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Franeker. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Hoogvliet en/of Spar laten jou ook al bestellen via een online webshop. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Qizini of La Ban. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 34 euro per week bij de supermarkt. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Lidl Franeker. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. In het verleden kon je profiteren van o.a. 25% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Franeker wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Lidl Franeker liggen klaar in het filiaal. Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Lidl, gelegen aan de Leeuwarderweg 4 straat met postcode (8801BV) te Franeker. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Schrijf een review over Lidl Franeker

De Lidl in Franeker wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 246 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Lidl Franeker.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!