COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Lidl Amstelveen

Online boodschappen bestellen bij Lidl Amstelveen

Handig! Alle informatie over de Lidl in Amstelveen! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Het kan allemaal! Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Lidl. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de winkels van Lidl in Amstelveen. Hier bekijk je onder andere informatie over huidige folders, openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Lidl filialen in Amstelveen. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Het einde van slepen met de welbekende zware tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Links zie je de verschillende Lidl vestigingen in Amstelveen op een overzichtelijke manier. Hieronder vind je de adressen van de verschillende filialen. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Amstelveen

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Amstelveen

Is jouw favoriete Lidl Amstelveen niet meer geopend? Of gewoon geen trek in een drukke, soms overvolle supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Doe al je boodschappen via internet en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de reguliere supermarkt. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Een groot aantal supermarkten in Amstelveen hebben al een eigen bezorgservice. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Lidl Amstelveen aanbiedingen

De super van Lidl in Amstelveen biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze bekijk je op de website maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of check jij de nieuwste Lidl aanbiedingen graag op internet? Op de webstek van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Boodschappen zoals Chili, gehak en ook producten uit de categorie mora zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Amstelveen. Klik op de onderstaande button voor de wekelijske aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Amstelveen

Geïnteresseerd in de laatste folder van Lidl Amstelveen? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Amstelveen. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de supermarkt-folder gewoon eenmalig niet bezorgd is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl, daar vind je altijd de actuele folder. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Welbekende voorbeelden van producten zijn Diepvriesgroente en/of Maandverband van huismerken en a-merken als QNT of Campofrio. Selecteer de onderstaande button om de gewenste folder van Lidl Amstelveen direct in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Amstelveen

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Lidl. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het gros van de Lidl supers in Amstelveen is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Lidl sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Amstelveen. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Selecteer de button onder de tabel en lees meer over de actuele openingstijden van Lidl. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Amsterdamseweg 188, 1182HL te Amstelveen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Lidl Amstelveen

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Een bezoekje aan de super duurt vaak minimaal wel 31 minuten. 56% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Amstelveen gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. De vaste klanten van Lidl bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,8 keer op weekbasis. Online boodschappen kopen kan al binnen 13 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de brommer naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen aan huis geleverd door Lidl is dat je niet langer hoeft te sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Tassen en kratten bomvol artikelen als snickers, Kerstboom maar juist ook tapje hebben al gauw een gewicht van 25 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 378 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,3 miljard euro. Een groot voordeel van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Amstelveen. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als PLUS en bovendien de Jumbo laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Island Bakery of Emmi. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 32 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Lidl Amstelveen. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 50% korting op een product. De supermarkt Lidl in Amstelveen heeft voor jou de beste actie’s. De folders van Lidl Amstelveen vind je dikwijls tussen de post. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl, gevestigd aan de Amsterdamseweg 188 weg (1182HL) te Amstelveen. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Review van Lidl Amstelveen

De Lidl in Amstelveen wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 132 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Lidl Amstelveen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!