logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Lidl Woerden

Online boodschappen doen bij Lidl Woerden

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Woerden! Op zoek naar informatie over openingstijden, acties/aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de vestigingen van Lidl in Woerden. Hier lees je onder meer over actuele aanbiedingen, openingstijden, en adressen van de verschillende Lidl vestigingen in Woerden. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Dus nooit meer zeulen met onhandige en zware tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Hiernaast worden de Lidl filialen in Woerden overzichtelijk weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de filialen die er zijn in deze plaats. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Woerden

Geen zin een super te bezoeken?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Woerden

Is jouw favoriete Lidl Woerden al gesloten? Of geen zin in een drukke, soms overvolle supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de “offline” supermarkten. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Opvallend: een groeiend aantal supers in Woerden hebben al een eigen bezorgservice. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Lidl Woerden aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Woerden heeft altijd scherpe aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of in de vertrouwde weekfolder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen graag via internet? Op de popualire site van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen zoals gedistilleerd, Rioja of Honing zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Lidl Woerden. Klik hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Woerden

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Woerden? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Woerden. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de week-folder van de supermarkt gewoon eenmalig niet bezorgd is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Lidl makkelijk & snel online raadplegen.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Plastic bekertjes en ook Producten voor het huishouden van grote merken als Chiquita en Neal’s Yard Wholefoods. Selecteer de button hieronder om de juiste folder van Lidl Woerden direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Woerden

Bekijk hier de actuele openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. De meeste Lidl supermarkten in Woerden gaat open om 8 uur ‘s morgens. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De wat kleinere supermarkten van Lidl zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Lidl Woerden. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Klik op de link onder de openingstijden en lees meer over de actuele openingstijden van Lidl. Je kunt denken aan de winkel aan de Iepenlaan 1, 3442EK in Woerden.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Lidl Woerden

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Lidl? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Het levert je een boel tijdwinst op. Een bezoekje aan de super kost al gauw 36 minuten. 76% van de bevolking van Woerden denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De klanten die regelmatig komen bij Lidl bezoeken dit filiaal gemiddeld 1,6 maal per week. Online boodschappen kopen gebeurt al in 16 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Verder hoef jij niet langer met bijv. de tram richting de supermarkt te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorgservice van Lidl houdt in dat je niet meer hoeft te sjouwen en sleuren met zware boodschappen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met producten als vlees, knabbel en natuurlijk producten uit de categorie nutri wegen bij elkaar al snel 23 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 435 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 3,1 miljard euro. Een mooi kenmerk van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Lidl Woerden. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Agrimarkt of de Pakgro laten je ook online bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Vecozuivel of Fazer. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 24 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Lidl Woerden. Je vind daarin alle actuele kortingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 2+1 gratis. De supermarkt Lidl in Woerden wisselt veelvuldig van actie’s. De folders van Lidl Woerden zijn ook online te raadplegen.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Lidl, gelegen aan de Iepenlaan 1 straat (3442EK) te Woerden. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Ervaringen met Lidl Woerden

De Lidl in Woerden wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 230 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Lidl Woerden.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!