logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Spar Dokkum

Online bestellen bij Spar Dokkum

Lees hier alles over de Spar in Dokkum! Op zoek naar informatie over openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Spar. Op deze website lees je handige info over de winkels van Spar in Dokkum. Hier lees je onder meer over weekaanbiedingen, openingstijden per winkel, en de contactgegevens van de Spar winkels in Dokkum. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Niet langer zeulen met zware kratten en tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Hiernaast zie je de Spar supermarkten in Dokkum op een overzichtelijke manier. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de relevante supers in deze plaats. Altijd de actuele informatie beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Dokkum

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Spar Dokkum

Is jouw favoriete Spar Dokkum niet langer geopend? Of even geen tijd over voor een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Maak kennis met de online supermarkt. Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat de producten (indien mogelijk) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Spar. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “ouderwetse” supermarkten. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Dokkum bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Spar Dokkum aanbiedingen

De vestiging van Spar in Dokkum biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of raadpleeg je de Spar aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de veelgeprezen website van Spar vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen als Linders, grand marnier maar juist ook Olie vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Spar Dokkum. Klik op de onderstaande button voor de laatste aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Dokkum

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Spar Dokkum? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Dokkum. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de week-folder van de supermarkt onbedoeld bij het afval komt. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Spar makkelijk & snel online raadplegen.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Spar, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Denk bijvoorbeeld aan producten als Kantoor artikelen en ook Hamburger van huismerken en a-merken als Bell Plantation en Kabrita. Klik op de onderstaande link om de folder van deze week van Spar Dokkum online te bekijken.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Dokkum

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Spar. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. De meeste Spar filialen in Dokkum is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De relatief kleine vestigingen van Spar gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Spar Dokkum. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Spar. Klik op de link onder de openingstijden voor meer details en informatie over de openingstijden van Spar. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Liudgerleane 1, 9101WD te Dokkum.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Spar Dokkum

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Spar? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Allereerst is het tijdbesparend! Boodschappen doen kost al snel 36 minuten. 61% van de consumenten in Dokkum gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. Klanten van Spar bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,5 maal op weekbasis. Online je boodschappen bestellen doe je soms in minder dan 10 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de bestelbus naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen bezorgservice van Spar is dat je niet langer hoeft te slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Boodschappentassen vol met artikelen als slammers energy, california maar juist ook Sinaasappelsap wegen gemiddeld al gauw 18 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Spar! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 355 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim Û3,4 miljard euro. Een groot voordeel van online boodschappen kopen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Spar Dokkum. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Albert Heijn en tevens de Poiesz Supermarkten hebben ook een webshop. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Qizini en Maredsous. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 31 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Spar. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Spar Dokkum. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 25% korting op een artikel. De supermarkt Spar in Dokkum heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Spar Dokkum zijn via internet te bekijken.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Spar, gelegen aan de Liudgerleane 1 straat (9101WD) te Dokkum. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Review van Spar Dokkum

De Spar in Dokkum wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 116 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Spar Dokkum.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!