logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Lidl Alphen aan den Rijn

Online boodschappen doen bij Lidl Alphen aan den Rijn

Bekijk hier alle informatie over de Lidl in Alphen aan den Rijn! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Je vindt er hier alle informatie over. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Op deze website lees je handige info over de vestigingen van Lidl in Alphen aan den Rijn. Je bekijkt hier onder andere actuele aanbiedingen, openingstijden per winkel, en adressen van de verschillende Lidl winkels in Alphen aan den Rijn. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Oftewel: niet meer sjorren met onhandige en zware tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Links zie je de verschillende Lidl filialen in Alphen aan den Rijn weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkten. Op deze manier heb je altijd het juiste adres online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Alphen aan den Rijn

Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Alphen aan den Rijn

Is jouw favoriete Lidl Alphen aan den Rijn al dicht? Of wellicht heb je even geen zin in een supermarkt waar je veel moet wachten? Maak kennis met de online supermarkt. Doe al je boodschappen via internet en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen tot in de keuken Lidl. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de “offline” supermarkten. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Meer en meer supers in Alphen aan den Rijn leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Lidl Alphen aan den Rijn aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Alphen aan den Rijn heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Geen folder gezien? Of bestudeer je de Lidl aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de webshop van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen als Fernandes, ola cornetto en natuurlijk producten uit de categorie tv zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Alphen aan den Rijn. Klik op de link hieronder voor de beste aanbiedingen van deze week.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Alphen aan den Rijn

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Alphen aan den Rijn? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Alphen aan den Rijn. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder niet in jouw brievenbus beland is. Gelukkig kun je de folder van Lidl nu ook online raadplegen.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Lidl en klik op het kopje “folder”. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Lasagne en/of Kaas van bekende merken als Hahne en Westland. Klik direct op de onderstaande button om de folder van deze week van Lidl Alphen aan den Rijn direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Alphen aan den Rijn

Check hier de actuele openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De doorsnee Lidl supers in Alphen aan den Rijn is al geopend vanaf een uur of 8. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De filialen op wat minder grote locaties Lidl sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Alphen aan den Rijn. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Lidl. Klik op de knop hieronder en check specifieke info over openingstijden van Lidl. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Prinses Beatrixlaan 86, 2404HP in Alphen aan den Rijn.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Lidl Alphen aan den Rijn

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Het doen van boodschappen duurt al snel 22 minuten. 76% van de bevolking van Alphen aan den Rijn zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken de winkel ongeveer 1,9 maal op weekbasis. Online boodschappen kopen gebeurt al in 10 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Verder hoef jij niet langer met bijv. de auto naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is dat je niet langer hoeft te tillen en trekken met kratten en tassen. Tassen en zakken afgeladen met (zware) boodschappen als boerenbrood, Vinegar en uiteraard ook Pickwick wegen, schrik niet, al snel 10 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Lidl! Het is steeds populairder. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 395 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,5 miljard euro. Het mooie aan boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Alphen aan den Rijn. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als PLUS en zelfs de Nettorama laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Valess of Karina. Door slim te kopen bespaar je al gauw 27 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Lidl Alphen aan den Rijn. In deze flyers vind je actuele kortingen. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 2 halen 1 betalen. De supermarkt Lidl in Alphen aan den Rijn heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Lidl Alphen aan den Rijn kun je ophalen in de winkel. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl, gevestigd aan de Prinses Beatrixlaan 86 straat met postcode (2404HP) in Alphen aan den Rijn. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Beoordeling van Lidl Alphen aan den Rijn

De Lidl in Alphen aan den Rijn wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 86 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Alphen aan den Rijn.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!