Lidl Den Helder

Lidl Den Helder

Online boodschappen doen bij Lidl Den Helder

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Den Helder! Benieuwd naar openingstijden, aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de winkels van Lidl in Den Helder. Je leest hier onder meer de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, details over openingstijden, en details over de locatie van de Lidl winkels in Den Helder. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Niet meer zwoegen met tassen bomvol boodschappen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Hiernaast worden de Lidl vestigingen in Den Helder op een kaart weergegeven. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de supermarkt(en) in deze plaats. Zo heb jij altijd de juiste adressen bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Den Helder

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Den Helder

Is de winkel Lidl Den Helder momenteel niet open? Of gewoon geen trek in een drukke supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Doe al je boodschappen via internet en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen door de koerier van Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de reguliere supermarkt. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Den Helder hebben een eigen bezorgdienst. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Lidl Den Helder aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Den Helder biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of gewoon in de ouderwetse folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bestudeer je de Lidl aanbiedingen het liefst digitaal? Binnen de website van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Items als bounty, mango en vanzelfsprekend palm zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Lidl Den Helder. Klik hieronder voor alle actuele aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Den Helder

Geïnteresseerd in de laatste folder van Lidl Den Helder? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Den Helder. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de week-folder van de supermarkt niet in jouw brievenbus beland is. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Lidl ook via internet bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Chips en/of Diepvrieszakken van bekende merken als Casa Fiesta en Warsteiner. Selecteer de onderstaande button om de laatste folder van Lidl Den Helder direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Den Helder

Bekijk hier de actuele openingstijden van Lidl. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste deel van de Lidl supermarkten in Den Helder is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De naar verhouding wat kleinere filialen van Lidl sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Lidl Den Helder. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Lidl. Klik op de link onder de openingstijden voor meer details en informatie over de openingstijden van Lidl. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Texelstroomlaan 86, 1784EE in Den Helder.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Lidl Den Helder

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Een bezoek aan de supermarktkost al snel 25 minuten. 75% van de inwoners van Den Helder gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. De (meer loyale) klanten van Lidl bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,5 maal op weekbasis. Online je boodschappen bestellen kan in minder dan 15 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijv. de scooter naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Lidl is het einde van tillen en trekken met kratten en tassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met populaire boodschappen zoals milk, burger maar bijvoorbeeld ook Douwe Egberts koffie kunnen al gauw meer wegen dan 11 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 430 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan Û2,7 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van online boodschappen bestellen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Lidl Den Helder. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Spar en Aldi laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Raw Super Food of Bell Plantation. Door slim te kopen bespaar je al gauw 17 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Lidl Den Helder. In deze flyers vind je actuele kortingen. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. In het verleden kon je profiteren van o.a. 50% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Den Helder heeft altijd scherpe actie’s. De folders van Lidl Den Helder liggen klaar in het filiaal. Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Lidl, gevestigd aan de Texelstroomlaan 86 straat met de postcode (1784EE) te Den Helder. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Schrijf een review over Lidl Den Helder

De Lidl in Den Helder wordt gemiddeld beoordeeld met een 8/10, gebaseerd op 254 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Lidl Den Helder.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!